Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Στην Πόλη με Πεν (απόψε) ο Θρύλος

Αρχηγού απόντος επιλέγει να βοηθήσει ο νεοαποκτηθείς Σκούνι Πεν (φωτ.). Χωρίς τους Θοδωρή Παπαλουκά και Μπέβερλι ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσει στο «καυτό» «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης σήμερα το βράδυ (20.15, Σκάι) την πρωταθλήτρια Τουρκίας Εφές Πίλσεν για την ένατη αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο και οι γηπεδούχοι «καίγονται», καθώς κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της επόμενης φάσης. «Η Εφές Πίλσεν είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα. Θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν, γιατί θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση» τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το σημερινό παιχνίδι.

- «Θα παραιτηθώ» απάντησε ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Φλεβαράκης στον... εναπομείναντα παράγοντα της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή. Ο Ελληνας τεχνικός, αν και κράτησε ζωντανή την ομάδα παρά τα δεκάδες εσωτερικά προβλήματα, σκέφτεται να παραιτηθεί, καθώς έχει κουραστεί από τη συνεχή αναστάτωση που υπάρχει στην ΑΕΚ με τις αποχωρήσεις βασικών παικτών.

ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΤΗ ΖΑΝΤΑΡ

Εστω και δύσκολα ο Αρης κέρδισε τη Ζαντάρ στο «Αλεξάνδρειο» (73-67) για την πέμπτη αγωνιστική του Eurocup, με διακριθέντες τους δύο νεοαποκτηθέντες Σέρβους διεθνείς Ιβάν Πάουνιτς και Ντράγκαν Λάμποβιτς. Οι «κίτρινοι» σφράγισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και πλέον πονοκεφαλιάζουν για την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς αυτή θα τους τοποθετήσει σε πιο εύκολο όμιλο στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αντίθετα, ο Πανελλήνιος μπλέκει σε περιπέτειες, καθώς ηττήθηκε με το ταπεινωτικό 73-51 στην Ισπανία από την Γκραν Κανάρια. Οι «Ολυμπιονίκες» χρειάζεται να κερδίσουν τη γαλλική Νανσί την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ για να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Eurocup. Οι «Ολυμπιονίκες» κατάφεραν να προστατεύσουν το +29 (διαφορά νίκης τους στον πρώτο αγώνα) και διατηρούν αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ισπανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: