Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Καταδικάστηκε Βρετανός που επί χρόνια παρουσιαζόταν ως αστυνομικός


Σε 20 μήνες φυλακή καταδικάστηκε σήμερα ένας Βρετανός ηλικίας 31 ετών που επί χρόνια παρίστανε τον αστυνομικό ακόμη και στη... γυναίκα του.
Ο Στιούαρτ Χάουατσον παρουσιαζόταν ως ένοπλος αστυνομικός, εκπαιδευτής αστυνομικών σκύλων, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, ακόμη και υπεύθυνος για την προστασία της βασίλισσας.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ενημερώσει τους προσκεκλημένους στο γάμο του, που έγινε το 2006, ότι θα παρευρισκόταν στην τελετή και ο πρώην διευθυντής της Σκότλαντ Γιαρντ, σερ Τζον Στίβενς. Όταν ο τελευταίος δεν τον τίμησε με την παρουσία του -παρ' όλο που είχαν φυλάξει και... θέση στο τραπέζι- ο γαμπρός επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.
Πέρυσι ο Χάουατσον είχε εμφανιστεί, ένστολος, σε ένα δημοτικό σχολείο όπου εξήγησε στα παιδιά τη δουλειά του αστυνομικού και τους έδειξε τα γκλομπ που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις ασφαλείας.
Όταν συνελήφθη, μετά από καταγγελία, στο σπίτι του στο Μπιούντλεϊ, οι αληθινοί αστυνομικοί βρήκαν στη ντουλάπα του εκτός από τις αστυνομικές στολές, τις οποίες ισχυρίστηκε ότι αγόρασε από ιστοσελίδα δημοπρασιών, και πολλές άσεμνες φωτογραφίες παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: