Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Θρίλερ με το θάνατο της χρυσής κληρονόμου

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η κληρονόμος της αυτοκρατορίας Johnson & Johnson, πιθανώς, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το πτώμα της 30χρονης Κάσεϊ Τζόνσον ανακαλύφτηκε από την οικιακή της βοηθό στο διαμέρισμά της στο Λος Αντζελες περίπου τρία 24ωρα μετά το θάνατό της, προκαλώντας σοκ στους οικείους της.

Πηγές από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου, πάντως, υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα η νεαρή γυναίκα είχε μεγάλα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και είχε χάσει κάθε έλεγχο. Λέγεται μάλιστα ότι αρνούταν πεισματικά να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης, αναγκάζοντας έτσι τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της Ρόμπερτ να την αποκληρώσει.

Οι σχέσεις της με την οικογένειά της όμως, είχαν διαταραχτεί από την ημέρα που η Κάσεϊ ανακοίνωσε στους γονείς της την απόφασή της να αρραβωνιαστεί με τη λεσβία Τίλα Τεκίλα, πρώην παίκτρια ριάλιτι. Οι δυο γυναίκες μάλιστα είχαν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι ηλικίας 3 ετών από το Καζακστάν. Την επιμέλειά του διεκδίκησε και κέρδισε πριν από περίπου ένα μήνα η μητέρα της Σέιλ Τζόνσον, όταν διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε πάρει για τα καλά το λάθος δρόμο. Αφορμή είχε σταθεί η σύλληψη της Κάσεϊ το Νοέμβριο, με την κατηγορία κλοπής ακριβών ρούχων από το σπίτι της Βρετανίδας μοντέλου Τζάσμιν Λέναρντ.

Από την προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας, ο θάνατος της 30χρονης κοσμικής κοπέλας φαίνεται ότι οφείλεται σε φυσικά αίτια. Ωστόσο εκκρεμούν ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανατρέψουν το αρχικό πόρισμα.

Η σύντροφος της ζωής της, Τίλα Τεκίλα, με την οποία φέρεται να είχε τσακωθεί λίγες μέρες πριν από το θάνατό της η Κάσεϊ, εξέφρασε τη θλίψη της μέσω του Twitter, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ! Θα παντρευτούμε όταν σε συναντήσω στον παράδεισο».

Η Λίντσεϊ Λόχαν και η πρώην σύντροφός της Σαμάνθα Ρόνσον επέλεξαν επίσης το Facebook για να εκφράσουν τη λύπη τους για το θάνατό της. Η παιδική φίλη και συμμαθήτρια της Κάσεϊ, Πάρις Χίλτον δήλωσε: «Τη γνώριζα από μωρό. Είχε μεγάλη καρδιά και ήταν καλή φίλη. Είμαι τόσο στεναχωρημένη, που δεν θέλω να το πιστέψω».  ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: