Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μπλόκο σε εμπόρους ηρωίνης

Χιλιάδες δόσεις του λευκού θανάτου ήταν έτοιμοι να μοιράσουν σε πιάτσες τοξικομανών της Αθήνας αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών, που έπεσαν στα δίχτυα των διωκτικών αρχών. Υστερα από αξιολόγηση πληροφοριών και πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης ήρθαν στην Αθήνα και συνέλαβαν έναν 41χρονο Αλβανό που είχε στην κατοχή του εννέα δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 126 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 41χρονο τις βραδινές ώρες της Κυριακής στην Ηλιούπολη και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να πουλάει ναρκωτικά σε τοξικομανείς της περιοχής. Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προκύπτει πως ο 41χρονος ήταν μέλος σπείρας που είχε ανεξάντλητη δυνατότητα διοχέτευσης και διάθεσης τέτοιων ποσοτήτων στην αγορά. Μάλιστα, οι εν λόγω ουσίες ήταν υψηλής περιεκτικότητας και καθαρότητας και θα έδιναν δεκάδες χιλιάδες δόσεις, έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ.

Εναντίον του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ωστόσο, από την Ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, αλλά και προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον και από ποια χώρα προμηθευόταν τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι η σύλληψη αυτή είναι η άκρη του νήματος στο λαβύρινθο μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στη χώρα μας και τα πλοκάμια του έχουν ξεπεράσει τα σύνορα.

Στο μεταξύ, μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου και η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας που εξάρθρωσαν μεγάλο κύκλωμα εμπόρων λευκού θανάτου και κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, ύστερα από πολύμηνη προσπάθεια βρέθηκαν σπίτια-κρύπτες με ναρκωτικά, τόσο στην Αργολίδα όσο και στην Αθήνα, ενώ στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν τρία άτομα που «την έστηναν» στις πιάτσες των τοξικομανών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Αργολίδα και πωλούσαν δόσεις ηρωίνης, που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν νοθευμένες και ικανές να οδηγήσουν στο θάνατο εκατοντάδες χρήστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: