Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του νέου προγράμματος Bachelor of Science in International Tourism and Hospitality Management του Deree, η Κόρα μίλησε για την αξία της ευρείας εκπαίδευσης των επαγγελματιών σεφ και γοήτευσε το κοινό της με ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, με θέμα «Μοντέρνες παραλλαγές σε κλασικές ελληνικές συνταγές».
Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
Ημερίδα για τον τουρισμό με εκλεπτυσμένη γεύση
Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του νέου προγράμματος Bachelor of Science in International Tourism and Hospitality Management του Deree, η Κόρα μίλησε για την αξία της ευρείας εκπαίδευσης των επαγγελματιών σεφ και γοήτευσε το κοινό της με ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, με θέμα «Μοντέρνες παραλλαγές σε κλασικές ελληνικές συνταγές».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου