Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

«Τον σπρώχνουν στο διαζύγιο»

Φωτογραφία
«Διαζύγιο δεν ήθελε ο σύζυγός μου. Οι σύμβουλοι και τα παιδιά του τού το επέβαλαν, για να με βγάλουν από τη διάθηκη του». Είναι τα λόγια της Βικτόριας Χόπερ μετά την απόφαση του επί 14 χρόνια συζύγου της Ντένις Χόπερ να χωρίσουν. Σε νόμιμα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, η ίδια υποστήριξε ότι «το διάζυγιο είναι ο μόνος τρόπος να περιορίσουν την κληρονομιά που δικαιούμαι ως νόμιμη σύζυγος, καθώς είχαμε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο». Ως αιτία διαζυγίου, ο 73χρονος ηθοποιός επικαλείται ασυμφωνία χαρακτήρων και αναζητά στιγμές ηρεμίας. «Το μόνο που θέλω είναι να περάσω τις δύσκολες μέρες έχοντας γύρω μου τα παιδιά μου και τους στενούς φίλους», λέει ο ηθοποιός που πάσχει από καρκίνο του προστάτη και, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βικτόριας Χόπερ, η ψυχική και η σωματική του υγεία είναι σε άσχημη κατάσταση. «Δεν είναι ικανός να φροντίσει τον εαυτό του, πόσω μάλλον την κόρη μας.
Ζητώ λοιπόν την αποκλειστική κηδεμονία της 6χρονης Γκάλεν. Ο Ντένις θα μπορεί να τη βλέπει μία ώρα την ημέρα», προσθέτει η Βικτόρια Χόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: