Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ο Αθανάσιος τρέλανε Σπανούλη - Χοψονίδου

Πρωτοχρονιά έσπασαν τα νερά και τα Φώτα άφησαν το μαιευτήριο! Χθες, ανήμερα των Θεοφανίων, λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βγήκαν από το μαιευτήριο όπου εκείνη, την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κάνοντας στον μπασκετμπολίστα το ωραιότερο δώρο για την Πρωτοχρονιά και την ονομαστική του εορτή!

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το όνομα Αθανάσιος στον μικρό τιμώντας τον πατέρα του μπασκετμπολίστα που έχει φύγει από τη ζωή. H Ολυμπία έλαμπε στο γκρι φόρεμά της, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρες μπότες. Ο χαζομπαμπάς Σπανούλης φορώντας ένα απλό τζιν δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του.

Μαζί τους ήταν και συγγενικά πρόσωπα που κρατούσαν το καλαθάκι με τον μπέμπη. Το ζευγάρι, χαμογελαστό απέναντι στους δημοσιογράφους και τις κάμερες που το περίμεναν, τους χαιρέτησε και έφυγε με το πολυτελές τζιπ του αθλητή προς την κατοικία του με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο Σπανούλης junior γεννήθηκε τέσσερα κιλά και τετρακόσια γραμμάρια στις 13.30 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Οπως ήταν λογικό, το μαιευτήριο «Ιασώ» γέμισε ανθοδέσμες και γλυκά από φίλους και συγγενείς. Ενα μήνα προτού γεννηθεί το παιδί τους ο Βασίλης και η Ολυμπία αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου. Μεταξύ των ελάχιστων που παρέστησαν στην τελετή ήταν ο αδελφός του Βασίλη, Δημήτρης, που εκτέλεσε χρέη «κουμπάρου». Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί το καλοκαίρι μαζί με τη βάφτιση του παιδιού του!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: