Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τι τρέχει με την Τζούλια

Μυστήριο με την Τζούλια Αλεξανδράτου που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το μοντέλο-τραγουδίστρια ένιωθε αφόρητους πόνους, το κορμί της είχε γεμίσει εξανθήματα, αισθανόταν καταβεβλημένη, είχε «μόνιμο άγχος», «προβληματιζόταν», όπως έχει δηλώσει η ίδια, τον τελευταίο καιρό. Ετσι, αποφάσισε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο προκειμένου να διευκρινιστεί το πρόβλημα με την υγεία της. Υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις και αύριο περιμένει το πόρισμα των γιατρών.

Αυτές τις ώρες αγωνίας η άτακτη ξανθιά της showbiz, που πρόσφατα δήλωσε πως είναι «τελείως μόνη», έχει στο πλευρό της τους γονείς της και την αδελφή της, Αρτεμη. Ο πατέρας της Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι μεν καθησυχαστικός και δηλώνει στην «Espresso» ότι η κόρη του αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη διατροφή της, όμως είναι ανησυχητικό ότι το κορμί της γέμισε εξανθήματα. Ενδεχομένως, αυτό να οφείλεται στο άγχος της, που δεν μπορεί με τίποτα να αποβάλλει το τελευταίο διάστημα. Για τον πατέρα της, το πρόβλημα είναι πως «η Τζούλια από τότε που εξελέγη “Μις Γιανγκ” δεν έκανε σωστή διατροφή γιατί ήθελε να διατηρείται γύρω στα πενήντα κιλά», λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso».

«Ολα τα κορίτσια που είναι πιο αδύνατα σε σχέση με το ύψος τους αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή πρόβλημα… Αυτό έχει συμβεί σε πολλά μοντέλα και το ίδιο τώρα συνέβη με την Τζούλια».

- Εχει πάθει νευρική ανορεξία;
Οχι, σε αυτό το σημείο δεν είμαστε…

Η Τζούλια παρακολουθείται από γιατρούς. «Από τον γυναικολόγο, τον διατροφολόγο της», μας λέει ο πατέρας της. «Τώρα την ανέλαβε διατροφολόγος. Η αλήθεια όμως είναι ότι ποτέ δεν τρεφόταν σωστά. Εχει ύψος 1.77 μ. και είναι σαράντα εννιά με πενήντα κιλά. Από μικρή, απ’ όταν εξελέγη “Μις Γιανγκ”, δεν πρόσεχε» συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που ακούστηκαν και τη θέλουν να έχει εμφανίσει εξανθήματα λόγω έντονου στρες, ο κ. Αλεξανδράτος διευκρινίζει: «Είναι μια νορμάλ αντίδραση του οργανισμού της, λόγω του προβλήματος με τη διατροφή της».

Οι πληροφορίες βέβαια λένε ότι παρουσίασε ψυχοσωματικά προβλήματα, ότι ήταν πεσμένη τον τελευταίο καιρό. Το είχε δηλώσει εξάλλου και η ίδια, ότι αυτό τον καιρό δεν αισθάνεται πολύ καλά. Γεγονός είναι ότι τελευταία τη θεωρούσαν το «μαύρο πρόβατο» της showbiz.

- Ακούστηκε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει δεν θέλει κανέναν στο πλευρό της κι ότι επέλεξε να είναι μόνη της… Υπάρχει κάποια ρήξη μεταξύ σας;
Οχι, όχι. Δεν εννοεί τους γονείς της… Με εμάς όλα είναι καλά, όπως και με την αδελφή της. Εμείς είμαστε δίπλα της και της συμπαραστεκόμαστε. Κι εγώ και η μητέρα της καθημερινά βλεπόμαστε, και με την Τζούλια και με την άλλη κόρη μας, την Αρτεμη. Ουτως η άλλως, η Τζούλια δεν μένει μακριά μας, το σπίτι της είναι εκατό μέτρα από το δικό μας.

Οι γιατροί πάντως της συστήνουν να ηρεμήσει. Προφανώς, η Τζούλια το έχει μεγάλη ανάγκη. Αύριο -την κρίσιμη ημέρα- θα φανεί τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της...  ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ - ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: