Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Από μικρή με ταλέντο στο τραγούδι

Ανερχόμενη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, την οποία έχουμε δει να εμφανίζεται στην «Ιερά Οδό» και στο «Οπερα» στο πλάι γνωστών τραγουδιστών. Από μικρή είχε ταλέντο στο τραγούδι και αποφάσισε να το αξιοποιήσει.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Από πολύ μικρή άρχισε να πειραματίζεται με τη μουσική. Την αρχή την έκανε μαθαίνοντας πιάνο. Κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου λάμβανε συχνά μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά. Εχει δύο διπλώματα στο μπαλέτο και γνωρίζει πιάνο.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στην Ιερά Οδό στο «Οπερα», όπου πλαισίωνε τον Λευτέρη Πανταζή, τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη μουσική. Ονειρό της είναι να καταφέρει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό με τα τραγούδια της και τη φωνή της.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Με την πρώτη ματιά, ίσως φαίνεται ένα άτομο που το διακατέχει η απάθεια και η σκληρότητα. Αλλά γνωρίζοντάς την καλύτερα, αμέσως καταλαβαίνει κανείς πόσο ευαίσθητο πλάσμα είναι. Αυτό πάντως το θεωρεί και τη μεγάλη της αδυναμία. Βλέπετε, στην πορεία το αντιλαμβάνονται όλοι - δεν κρύβεται, άλλωστε, η Αντιγόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: