Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Γιώργος Σατσίδης: "Οι σταρ που γνώρισα"

Ανήκει στην κατηγορία των δημοσιογράφων που, όταν κάνουν μια συνέντευξη, βγάζουν είδηση. Είναι ο παρουσιαστής που καταφέρνει να εξασφαλίζει σημαντικές αποκλειστικότητες για την ελληνική TV. Είναι ο άνθρωπος που έχει συναντήσει και μιλήσει με απίστευτες διασημότητες της παγκόσμιας showbiz. Είναι ο Γιώργος Σατσίδης, που κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21:00 μας λέει «Take 20» μέσα από τη συχνότητα του MTV Greece.

- Γιώργο, πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στο MTV;
Οταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον ANT1 είχαμε κάνει μια συζήτηση με τους ανθρώπους του MTV για μια εκπομπή τύπου «Take 20». Συμφωνήσαμε στα οικονομικά, βρήκαμε και έναν πολύ καλό χορηγό και έτσι οριστικοποιήθηκαν τα πράγματα και δώσαμε τα χέρια.
 
- Τελικά τι έγινε με την ιστορία του «Πρωινού καφέ»; Ισχύει ότι είχαν γίνει συζητήσεις να είσαι συμπαρουσιαστής;
Δεν είχαν γίνει απλώς προτάσεις. Είχαν γίνει και δοκιμαστικά. Η ουσία είναι ότι το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει το concept της πρωινής εκπομπής του και έγιναν συγκεκριμένες επιλογές προσώπων για να το στελεχώσουν. Από κει και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω. Η συνεργασία μου με τον ANT1 ήταν άψογη, δεν υπάρχει παράπονο από καμία πλευρά.

- Και στο «Take 20» και σε παλιότερες εκπομπές σου καταφέρνεις να έχεις συνεντεύξεις με μεγάλους σταρ της παγκόσμιας showbiz. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;
Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας. Υπάρχει πολλή αγάπη γι' αυτό που κάνω. Υπάρχει μεράκι, θέληση, πολλή δουλειά. Αντιμετωπίζω με κέφι όποια συνέντευξη αναλάβω και αυτό με κινητοποιεί συνεχώς.

- Εχεις προσβάσεις με ανθρώπους στο εξωτερικό που σε βοηθούν να κλείσεις αυτές τις συνεντεύξεις;
Καμία ιδιαίτερη πρόσβαση. Εχω την ίδια γραμμή εκκίνησης με όλους τους συναδέλφους.


- Ποιος από τους διάσημους που έχεις γνωρίσει σε εντυπωσίασε θετικά;
Η Madonna. Είναι πανέμορφη, το δέρμα της είναι απίστευτα λαμπερό, ενώ η ματιά της είναι κάτι μοναδικό. Χάθηκα στο βλέμμα της Madonna, η οποία μόλις σε κοιτάει είναι σαν να σου κάνει μια πλήρη ακτινογραφία. Σε κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και μέσα σε χρόνο μηδέν σε έχει διαβάσει. Ξέρει ποιος είσαι. Το star quality της Madonna είναι μοναδικό. Είναι κάτι που δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: