Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μέχρι την Κυριακή οι «Επικίνδυνες σχέσεις»


Έως και τις 10 Ιανουαρίου θα έχει τη δυνατότητα το θετρόφιλο κοινό της Λάρισας να παρακολουθήσει την παράσταση του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας, «Επικίνδυνες σχέσεις», που βασίζεται στο διαχρονικό λόγο του Choderlos de Laclos.
Πέντε επιπλέον βραδιές, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής παράστασης γεμάτες αδυναμίες, πάθη, ίντριγκες προσφέρουν οι συντελεστές της επιτυχημένης παραγωγής μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες μιας ομάδας αξιόλογων ηθοποιών, με επικεφαλής τους Αίαντα Μανθόπουλο και Ανδρέα Ανδρεόπουλο.
Η επιτυχημένη πρώτη φετινή παραγωγή του Θεάτρου Τεχνών δίνει τη σκυτάλη στην ξεκαρδιστική κωμωδία «Μαμά είναι μόνο ένας», που βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας και προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου 2010.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης ενόψει της αυλαίας της παράστασης «Επικίνδυνες σχέσεις» οι θεατές καλούνται να κατοχυρώσουν έγκαιρα τη θέση τους.
Κρατήσεις θέσεων 11.00-13.00 και 18.00-21.00, στο τηλέφωνο του θεάτρου 2410 - 534313. Η παράσταση σήμερα θα δοθεί στις 9 το βράδυ, αύριο Πέμπτη στις 7.30 μ.μ., την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ. και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: