Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής ο "Ταξιδευτής"

Στον «Ταξιδευτή» έχουν επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, καθώς εκτιμάται πως πρόκειται για ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο λεγόμενο ελληνικό αντάρτικο πόλης.

«Ταξιδευτής» είναι το ψευδώνυμο που έχουν δώσει οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο φέρεται από τους αστυνομικούς να παίζει κεντρικό καθοδηγητικό ρόλο στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Βέβαια, κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να το αποδείξουν, καθώς στα χέρια τους έχουν μόνον ενδείξεις και όχι αποδείξεις για την εμπλοκή του συγκεκριμένου προσώπου στη νεο-τρομοκρατία.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, το ψευδώνυμο «Ταξιδευτής» του το έδωσαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας λόγω των πολλών ταξιδιών που κάνει ανά την Ευρώπη, ενώ τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο πάει σε εξωτικά νησιά κοντά στην αυστραλιανή ήπειρο, όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ποινικό αδίκημα, είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης, την οποία και εξέτισε.

Ηδη εκείνη την εποχή ήταν γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ στις φυλακές έκανε πολλές γνωριμίες με ποινικούς κρατούμενους. Στον πολιτικό χώρο του αντιεξουσιαστικού κινήματος είναι ιδιαίτερα γνωστός και θεωρείται από τους πλέον σοβαρούς και άτομο κοινής αποδοχής. Τον τελευταίο χρόνο, στην Αντιτρομοκρατική φέρονται πεπεισμένοι πως είναι ο άνθρωπος ο οποίος μάλλον κρατάει το χαρακτηριζόμενο από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «επαναστατικό ταμείο» της τρομοκρατίας, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε σχέση κατά το παρελθόν με τη συμμορία των ληστών με τα μαύρα.

Ωστόσο, αυτό που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν στην Αντιτρομοκρατική είναι τα πολλά ταξίδια που κάνει στην Ευρώπη, κυρίως στην Ιταλία και την Ισπανία. Με δεδομένο το γεγονός πως τόσο οι Ιταλοί όσο και οι Ισπανοί αναρχικοί έχουν στενούς δεσμούς με το κίνημα στην Ελλάδα, εκτιμούν πως αυτά τα ταξίδια μάλλον δεν είναι για αναψυχή και τουρισμό, όπως τα ταξίδια που κάνει δύο φορές τον χρόνο στα εξωτικά νησιά κοντά στην αυστραλιανή ήπειρο. Πάντως και παρά την παρακολούθηση αλλά και την έντονη προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι αστυνομικοί ώστε να αποκωδικοποιήσουν το αντικείμενο των ευρωπαϊκών ταξιδιών του, δεν τα έχουν καταφέρει.

Επίσης, δεν έχουν καταφέρει να στηρίξουν με αποδείξεις τις υποψίες τους και τις ενδείξεις που έχουν για τον κεντρικό ρόλο του στο λεγόμενο ελληνικό αντάρτικο πόλης. Ισως λοιπόν να βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα περίπτωση ενός... συνήθους υπόπτου λόγω της έντονης δραστηριοποίησής του στον κινηματικό χώρο των αντιεξουσιαστών. Συνέχεια του παλαιού «αντάρτικου»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: