Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η Βανδή θα φέρει γούρι στην Ομόνοια Λευκωσίας



ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
Πολύ βιαστικά πέρασε την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας η Δέσποινα Βανδή στις 21.00 το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης. Δεν έκανε καθόλου δηλώσεις και δεν έδωσε αυτόγραφα στους θαυμαστές, που την περίμεναν εκεί. Αστραπιαία μπήκε σε ένα τζιπ με τους συνεργάτες της και αναχώρησε για το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της πρωτεύουσας. Έμεινε για περίπου μισή ώρα στο δωμάτιο και κατέβηκε στις 10.30 για να πάει στο «Pavilion» όπου θα εμφανιζόταν για τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της Ομόνοιας Λευκωσίας.
Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, όμως οι υποχρεώσεις του την επόμενη μέρα δεν του επέτρεψαν να μείνει μέχρι αργά και συνεπώς δεν απόλαυσε καθόλου την τραγουδίστρια.
Η Δέσποινα με το που ανέβηκε στη σκηνή αποθεώθηκε από τους φίλους της Ομόνοιας , που τραγουδούσαν συνεχώς συνθήματα για την ομάδα τους. Αυτό  της προκάλεσε εντύπωση και  δεν δίστασε να «παίξει»  μαζί με το κοινό, τραγουδώντας εκείνη τα κομμάτια της και οι οπαδοί τα συνθήματα τους.   «Βέβαια, θα μπορούσα να κάτσω εδώ και να ακούω όλο το βράδυ τα δικά σας συνθήματα» πρόσθεσε. Ντυμένη με ένα σέξι μαύρο φόρεμα και φορώντας σε κάποια φάση της βραδιάς ένα κασκόλ της Ομόνοιας αποθεώθηκε από τους παρευρισκομένους, που διασκέδαζαν μαζί της μέχρι τις 4 η ώρα το πρωί.
Η τραγουδίστρια ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους και επίσης στην Ομόνοια να πάρει το πρωτάθλημα, με τους φιλάθλους να σχολιάζουν και να θέλουν να είναι γουρλίδικη η ευχή της, καθώς η Ομόνοια έχει αρκετά χρόνια να πανηγυρίσει για την κατάκτηση κάποιου τίτλου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: