Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρίτσας Μπιζόγλη!

Ούτε πέντε ούτε δέκα αλλά δεκαπέντε χρόνια είναι μαζί και μάλιστα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δημοσιογράφος και πρώην ανκοργούμαν του ALPHA Ρίτσα Μπιζόγλη είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Γερολυμάτο. 

Παρ’ όλα αυτά, και οι δύο έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους αποφεύγοντας τις κοινές κοσμικές εμφανίσεις αλλά και τα φλας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια και σχεδόν από την πρώτη στιγμή είναι μαζί. Παντρεύτηκαν το 2004 και μένουν στην Πετρούπολη. Ο Παναγιώτης εργάζεται στο γραφείο συντονισμού («desk») του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας. 

«Την κέρδισε με την εξυπνάδα και το πηγαίο χιούμορ του» μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού και συμπληρώνει: «Και οι δύο είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων. Δεν πρόκειται να τους δείτε στα κοσμικά καλέσματα, παρά μόνο εφόσον συντρέχει ειδικός λόγος». Ειδικό λόγο προφανώς είχε πρόσφατα το ζευγάρι, καθώς αποφάσισε να παραστεί στην επίδειξη του οίκου νυφικών Καραβερβέρη. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso της Κυριακής» τους εντόπισε να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις νέες τάσεις της μόδας στα νυφικά.

Πώς όμως βρέθηκαν εκεί; Πολύ απλά, η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια Ολγα Καραβερβέρη είχε αναλάβει τον γάμο τους και είναι πολύ καλή φίλη της Ρίτσας. Επομένως, το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Η ξανθιά γοητευτική κυρία των media μπορεί να απέχει από την τηλεόραση αυτήν την περίοδο, αλλά δεν έχει παράπονο. Εργάζεται σε μια εφημερίδα, στο ραδιόφωνο αλλά και στον νέο διαδικτυακό τόπο της Ελλης Στάη www.ellispoint.gr. Το ζευγάρι έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και δεν ακολουθεί τη μόδα που θέλει τους επωνύμους να συχνάζουν σε κοσμικά στέκια και να προβάλλονται κι αυτό γιατί δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Εύγε! ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: