Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη 2 διακινητών και 7 μεταναστών

Κινηματογραφική καταδίωξη δύο Ιρακινών διακινητών που μετέφεραν επτά μετανάστες, ανάμεσα τους και τρεις ανήλικους, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο διακινητές, ηλικίας 24 και 26 ετών, κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού όταν στο ύψος του κόμβου του Δερβενίου δέχθηκαν σήμα από αστυνομικούς για να σταματήσουν. Ωστόσο, αυτοί το αγνόησαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά.

Μετά από επικίνδυνους ελιγμούς το ύποπτο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο μπροστά σε κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην περιοχή της αερογέφυρας της Σταυρούπολης και να συλληφθούν οι διακινητές.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες μετέφεραν επτά μετανάστες από το Ιράν, τη Σομαλία και το Ιράκ. Οι διακινητές τους παρέλαβαν από περιοχή του Έβρου κι επρόκειτο να τους μεταφέρουν στην Αθήνα. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ήταν κλεμμένο από περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: