Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Βιβιάνα Καμπανίλε: Η Κρίστι δεν πρόκειται να πάρει χρήματα όσο και αν με κατηγορεί

Ισως είναι το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο των ημερών, μιας και η κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Κρίστι Κρανά δεν έχει τελειωμό. Η Βιβιάνα Καμπανίλε βάζει τα πράγματα στη θέση τους και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι θα δώσει τα χρήματα που της ζητάει η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μόδας με εκατέρωθεν εξώδικα που έχουν σταλεί. Μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» έτσι όπως δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ και για πρώτη φορά ανοίγει το βιβλίο της προσωπικής ζωής της με τον Πάνο Ζήνα και παραδέχεται ότι είναι μαζί κι αγαπημένοι όσο ποτέ άλλοτε.
 
Η Βιβιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα και σε λίγους μήνες συμπληρώνει τα είκοσι χρόνια της. Η μαμά της με καταγωγή από τα Γιάννενα και ο μπαμπάς της από την Ιταλία ζουν ο καθένας στον τόπο του, αφού χώρισαν όταν το γνωστό μοντέλο ήταν μόλις δύο ετών. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Ρώμη, αλλά επέστρεψε γρήγορα στην Ελλάδα μιας και δεν τη σήκωνε το κλίμα της ρωμαϊκής πρωτεύουσας. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και στα χρόνια του Δημοτικού ήταν σημαιοφόρος. Φίλοι της την αποκαλούσαν αγοροκόριτσο, μιας και της άρεσε να επιβάλλεται και να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Τώρα σπουδάζει μάρκετινγκ και σκοπεύει να πάρει το πτυχίο της. Ξαφνικά, στα δεκαεννέα της η μητέρα της την παροτρύνει να λάβει μέρος στα καλλιστεία, όπου και κατακτά τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Η ζωή της δεν άλλαξε ουσιαστικά, αν και μετά τον διαγωνισμό ερωτεύτηκε και έχει δεσμό μέχρι σήμερα με τον γνωστό σχεδιαστή Πάνο Ζήνα. Δεν κρύβει τα λόγια της, έχει φίλους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της δεν της επιτρέπει να σιωπά αλλά μιλάει ανοιχτά για την κόντρα της με την Κρίστι Κρανά -λίγο καιρό πριν σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Espresso» είχε μιλήσει για εξώδικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: