Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Σαρώνει ο Ζακ Γαλυφιανάκης

Χαράς ευαγγέλια για τον Ζαχαρία (Ζακ) Γαλυφιανάκη. Η ταινία «The hangover» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κρητικός ηθοποιός και σάρωσε το καλοκαίρι στο box-office, απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας, κάτι που, όπως είναι φυσικό, τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Ο Ζακ όμως δεν εφησυχάζει. Δρομολογεί πολλές νέες δουλειές, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το σίκουελ του «Hangover».
 
Στις 8 Ιανουαρίου βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες το «Youth in revolt», δραματική κομεντί με την υπογραφή του Μιγκέλ Αρτέτα στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόσφατα δε έκανε γυρίσματα για τα σίριαλ «The case of the stolen skateboard», «Bored to death», «American dad», ενώ είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο φιλμ «Rogue's Gallery», όπου ανακαλύπτει ότι το αφεντικό του έχει σκοτωθεί και μπλέκει σε τρελές περιπέτειες στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει τη δολοφονία του.

Ο Ζακ έχει επίσης ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τα φιλμ «Little fish, strange pond», «Dinner for Schmucks» και αυτήν την περίοδο κάνει γυρίσματα για το μεγαλόπνοο έργο «Due date» με συμπρωταγωνιστή τον... Sherlock Holmes Robert Downey Junior (αυτήν την περίοδο παίζεται στις αίθουσες η ομώνυμη ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον θεό Jude Law στον ρόλο του Δρα Γουότσον). Η «Espresso της Κυριακής» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του «Due date», που αναμένεται να γίνει blockbuster. Οσο για την πρεμιέρα του, αργεί ακόμα... Εχει δρομολογηθεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο.  ΝΤΟΝΑΤΕΛΑ ΑΔΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: