Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η Βίκυ Καγιά λέει πάντα "ναι"!

Stand by η Βίκυ Καγιά για το «Dancing with the stars». Εχει συμβόλαιο με τον AΝΤ1 μέχρι το καλοκαίρι του 2010, αντίστοιχη εμπειρία παρουσιάζοντας δύο σεζόν το «So you think you can dance» και δεν λέει ποτέ «όχι» στο κανάλι και δη σε εποχές που όλοι σέβονται το ευρώ. Είναι με λίγα λόγια μια πρώτης τάξεως επιλογή...

Και όλα αυτά γιατί η Ευγενία Μανωλίδου το παίζει για άλλη μία φορά σε διπλό ταμπλό! Ενώ λοιπόν η παρουσιάστρια και κορυφαίο μοντέλο είχε πολλές προτάσεις φέτος, δεν αξιοποίησε -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- καμία. Δεν αποφασίζει να πει το μεγάλο «ναι» ούτε για μία ακόμη θέση στον AΝΤ1 (μην ξεχνάμε ότι παρουσιάζει το «Next top model»), ούτε στον Alpha όπου συζήτησε προκειμένου να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol».

Στο κανάλι του Αμαρουσίου βέβαια, όσο η Ευγενία Μανωλίδου ζητεί χρόνο προκειμένου να δει τι θα κάνει, οι υπεύθυνοι κάνουν σχέδια για πιθανές λύσεις. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η παραγωγή της εκπομπής κάλεσε τη μαέστρο και της πρότεινε το ενδεχόμενο, αντί για παρουσιάστρια, να βρεθεί στην κριτική επιτροπή της εκπομπής, ανάμεσα στον Φωκά Ευαγγελινό και τον Μιχάλη Ναλμπάντη. Εκείνη επίσης ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί, ενώ... καλοβλέπει τη θέση που της προσφέρουν στον Alpha καθώς, ως μαέστρος ίσως είναι καλύτερο να βρεθεί σε μουσικό, παρά σε χορευτικό show.

Την ίδια ώρα, στο Μαρούσι, φαίνεται ότι αφήνουν την περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια να αναλάβει το «Dancing with the stars» καθώς θεωρούν περισσότερο πρακτικό να αξιοποιούσουν ένα πρόσωπο όπως η Βίκυ Καγιά που ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Αλλωστε, σε λίγο καιρό θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το «The next top model».

Δεν υπάρχουν σχόλια: