Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ερωτας- κόλαση μέρος 2ο

Για δεύτερη φορά «κλέφτηκε» το... αμαρτωλό ζευγάρι που πριν από ένα χρόνο είχε αναστατώσει με τα καμώματά του το χωριό Πέρσαινα του νομού Ηλείας και είχε βυθίσει δύο οικογένειες στην ντροπή και τη θλίψη. Ο θυελλώδης παράνομος έρωτας που είχε γεννηθεί τότε ανάμεσα σε έναν 35χρονο και στην 33χρονη κουνιάδα του είχε λάβει διαστάσεις ερωτικού θρίλερ, προκαλώντας τα χρηστά ήθη της φιλήσυχης τοπικής κοινωνίας.

Η πρώτη δραπέτευσή τους από τις οικογένειές τους, αλλά και τους ηθικούς τους φραγμούς είχε γίνει πέρυσι, δύο ημέρες μετά τη γιορτή των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου. Στις 16 Φεβρουαρίου η Ευφροσύνη (ή Σούλα, όπως τη φωνάζουν οι οικείοι της), παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε αποδράσει από το χωριό με τον σύζυγο της αδερφής της και ξάδερφο του συζύγου της, Γιώργο (επίσης πατέρα πέντε ανήλικων παιδιών), προκειμένου να περιδιαβεί μαζί του στις σαγηνευτικές αλλά και ριψοκίνδυνες ατραπούς του έρωτα...

Λίγες ημέρες αργότερα στη ροζ ιστορία παρενέβαιναν και οι αστυνομικές αρχές, αφού ο 35χρονος -σαν άλλος «Ρωμαίος»- είχε τηλεφωνήσει στην αδερφή του λέγοντας ότι θα αυτοκτονούσε μαζί με την αγαπημένη του, καθώς το πάθος τους ξεπερνούσε τη λογική. Ειδικότερα, της είχε πει ότι βρίσκονταν στο Αγρίνιο σε κάποιο ξενοδοχείο (χωρίς όμως να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο), όπου θα άφηναν τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Οι οικογένειες ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία διενήργησε εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής. Τελικά, οι έρευνες των αρχών έλαβαν τέλος μετά από τηλεφώνημα των εραστών στους οικείους τους. «Είμαστε καλά και θέλουμε να ζήσουμε μαζί» τους είχαν πει χαρακτηριστικά.

Οταν επέστρεψαν όμως στο χωριό, διαπίστωσαν ότι η επιθυμία τους αυτή σκόνταφτε σε πολλά εμπόδια. Ετσι, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εξαφανίστηκαν για δεύτερη φορά. Οι εραστές, για χάρη των παιδιών τους, είχαν αναγκαστεί να συνεχίσουν τη συμβίωσή τους με τους «νόμιμους» συντρόφους τους.

Ομως, τελικά δεν μπόρεσαν να ζήσουν κάτω από τη συζυγική στέγη. Ο ερωτάς τους, όπως αποδείχτηκε, ήταν πιο δυνατός από τη φωνή της λογικής. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το καταπιεσμένο πάθος του Γιώργου και της Σούλας ξεπέρασε όλους τους φραγμούς και τα εμπόδια, καθώς αποφάσισαν να εγκαταλείψουν για δεύτερη φορά -και τελευταία, άραγε;- τις οικογένειές τους και να γιορτάσουν μαζί την έλευση του νέου έτους - που ίσως να σημάνει και τη νέα αρχή στη ζωή τους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 33χρονη γυναίκα την περασμένη Τετάρτη μιλούσε συνεχώς στο κινητό τηλέφωνο με τον Γιώργο, αν και ο σύζυγός της Νίκος της το είχε απαγορεύσει. «Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Θα φύγω» του είπε χαρακτηριστικά. Πράγματι, την τελευταία ημέρα του χρόνου γύριζε μία νέα σελίδα στη ζωή της, αφού δραπέτευε ξανά με τον αγαπημένο της. Κανείς μέχρι στιγμής δεν ξέρει πότε και αν θα επιστρέψουν πίσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: