Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ληστεία στο Λαύριο με θύματα πατέρα και γιο

Δραματικές στιγμές έζησαν πατέρας και γιος στα χέρια τριών ληστών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, στο σπίτι τους, που βρίσκεται πάνω από αρτοποιείο ιδιοκτησίας τους, στο 61ο χιλιομετρο της λεωφόρου Σουνίου, στο Λαύριο.


Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον αρτοποιό, έδεσαν τον ίδιο και το γιο του με καλώδια, πήραν απο το σπίτι 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι παθόντες κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι δράστες αναζητούνται.

Θρασύτατη ληστεία σε φτωχή οικογένεια
Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι αδίστακτοι ληστές που εκμεταλλεύτηκαν το δράμα μιας οικογένειας στον Πύργο και έκλεψαν ό,τι βρήκαν μέσα από το φτωχικό τους σπίτι.

Ο πατέρας της οικογένειας νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σοβαρά άρρωστος στο νοσοκομείο του Πύργου, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του και τα παιδιά του, που προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους να βρουν κουράγιο και να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη μάχη που δίνει με το θάνατο.

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία όλων των μελών της οικογένειας μπήκαν στο σπίτι τους και έκλεψαν όλες τους τις οικονομίες, οι οποίες προορίζονταν για τα φάρμακα και τη νοσηλεία του πατέρα. Τώρα η οικογένεια απελπισμένη έχει ακόμη ένα πρόβλημα, καθώς τα χρήματα αυτά τα φύλαγαν για να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα, την αρρώστια του Θανάση Νικολόπουλου.
Με δάκρυα στα μάτια ο άτυχος αγρότης μίλησε στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς» για το κακό που χτύπησε την οικογένειά του. «Ηταν οικονομίες μιας ζωής, για να έχουν να κινηθούν αν εγώ πεθάνω. Μου τα πήραν όλα, δεν άφησαν τίποτα και έχουμε ανάγκες τώρα που είμαι άρρωστος και ανήμπορος. Μάζευα αυτά τα λεφτά από τη σύνταξή μου ως αγρότης, ένα-ένα ευρώ, για μια ώρα ανάγκης. Για να έχουν κάτι αν εγώ πεθάνω…» είπε με παράπονο.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ τα χρήματα τα είχε κρύψει σε μια βαλίτσα που ήταν κι αυτή κλειδωμένη. Ο ίδιος εκτιμά ότι στην κλοπή εμπλέκονται συγκεκριμένα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, στα οποία είχε εκμυστηρευτεί πού είχε τα χρήματα για ώρα ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: