Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Προφορική συμφωνία με Πόγκατετζ


Ο Παναθηναϊκός μετά τον Μάρκο Ματεράτσι στράφηκε στον στόπερ της Μίντλεσμπρο, Εμάνουελ Πόγκατετζ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστρία οι πράσινοι τα βρήκαν με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για το οικονομικό.

Το τριφύλλι φέρεται να προσφέρει 850.000 ευρώ ετησίως στον αρχηγό της εθνικής Αυστρίας και το μόνο που έχει απομείνει είναι να δώσει το ΟΚ και η «Μπόρο». Η αγγλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Πόγκατετζ και θα προσπαθήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει σε έξι μήνες.

Όπως αναφέρεται στην Βρετανία, η Μίντλεσμπρο για να παραχωρήσει από τώρα τον διεθνή άσο θα ζητήσει από τον Παναθηναϊκό περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που οι πράσινοι δεν θα δώσουν για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αν τελικά η Μπόρο πειστεί τότε ο Πόγκατετζ θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από τον Ιανουάριο αλλιώς θα τον κλείσει από τώρα για την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: