Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Γλέντι με δύο Γιάννηδες και μία Φωτεινή

Η μισή Ελλάδα γιορτάζει σήμερα και αν αρχίσουμε να απαριθμούμε όλους όσοι έχουν σήμερα την τιμητική τους, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Γι’ αυτό θα περιοριστούμε (και ας μας συγχωρέσουν οι υπόλοιποι) σε τρεις μορφές του τραγουδιού που λατρεύουμε για τη φωνή, το ταλέντο και το ήθος που τους διακρίνει.

Και επειδή οι κυρίες προηγούνται, να αναφερθούμε στη Φωτεινή Δάρρα που γιόρταζε χθες και η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου αυτό το weekend ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο Stage παρέα με τον εξίσου ταλαντούχο και σημαντικό δημιουργό Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στην Αθήνα συνεχίζει να πλημμυρίζει τις καρδιές μας με αγάπη κάθε νύχτα ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος και του ευχόμαστε χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μας. Ο τροβαδούρος του έρωτα δίνει ρεσιτάλ για μία ακόμη φορά με τις εμφανίσεις του στο Fever και παρ’ όλο που τον έχουν ταυτίσει εντελώς με τον έρωτα, εμείς πρέπει να παραδεχθούμε πως στο πρόγραμμά του δεν... κόβουμε φλέβες μόνο με τα ερωτικά κομμάτια του, αλλά και με τα νησιώτικα όπου γίνεται πα-νι-κός!

Τις ευχές μας να στείλουμε και στον Γιάννη Πλούταρχο που αυτό το χειμώνα απέχει από τη νυχτερινή Αθήνα και καλά κάνει ο άνθρωπος γιατί πρώτον πρέπει να ξεκουραστεί και δεύτερον έχει την υποχρέωση να βρεθεί κοντά στην ομογένεια. Ο ίδιος αυτό το μήνα και τον Φλεβάρη πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και απ' ό,τι μαθαίνουμε από τις πηγές μας εκεί οι συναυλίες του είναι sold out. Πάντα τέτοια!  Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: