Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

EΔΕ για την αστυνομική αυθαιρεσία στο Α.Τ Πάτμου


Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από τις 28-9-2009 διατάχθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για βασανισμό μαθητών από αστυνομικούς.
Επίσης όπως διευκρινίζει το υπουργείο οι διαδικασίες της διοικητικής εξέτασης θα ολοκληρωθούν σύντομα και τα αποτελέσματα αυτής θα δοθούν στη δημοσιότητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής:
"Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων του ημερήσιου τύπου και ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών που αφορούν ενέργειες ή συμπεριφορές αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου, ανακοινώνεται ότι, ύστερα από την 28-09-2009 επιστολή ενός εκ των προσαχθέντων, από την Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου διατάχθηκε άμεσα Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητα ή μη των καταγγελλομένων, ούτως ώστε να εκτιμηθεί η συνδρομή ή όχι των λόγων που δικαιολογούν την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος των εμπλεκομένων αστυνομικών ή οποιουδήποτε άλλου και με οποιοδήποτε τρόπο εμπλεκομένου στην υπόθεση.
Η Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση αναμένεται να περατωθεί σύντομα και για τα αποτελέσματα της θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση". (enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: