Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ένας λαγός βγαλμένος από το καπέλο της Άννας

Φωτογραφία
Το βιβλίο Ο μικρός Νικόλας:Το κόκκινο μπαλόνι και άλλες ανέκδοτες ιστορίες είναι ένας ακόμη  Γκοσινί, της κόρης του Ρενέ.
Μετά το Ο μικρός Νικόλας σε νέες περιπέτειες, όπου παρουσιάστηκαν ανέκδοτες ιστορίες του Γκοσινί, ήδη από παλιά εικονογραφημένες από τον Ζαν Ζακ Σενπέ, η ολική επαναφορά του νεαρού ήρωα που ολοκληρώνεται με την ταινία που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους συμπληρώθηκε με το Κόκκινο μπαλόνι - δέκα ακόμη ιστορίες από τα αρχεία του πρόωρα χαμένου Ρενέ Γκοσινί, που όμως δεν είχαν, στην πλειονότητά τους, ποτέ εικονογραφηθεί. Τώρα ο Σενπέ έφτιαξε, ειδικά για την έκδοση αυτή, καινούργια έγχρωμα σκίτσα. Το βιβλίο έχει και ιστορική σημασία, καθώς αποθησαυρίζει και ιστορίες που δημοσιεύτηκαν σκόρπιες στον Τύπο. Ανάμεσά τους και αυτή που παρουσίασε για πρώτη φορά τον μικρό Νικόλα και τον κόσμο του στο κοινό.
Μιλάμε για τα Πασχαλινά αυγά, ιστορία που δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου του 1959 σε ολοσέλιδο της εφημερίδας SudΟuest Dimanche, χωρίς, έκτοτε, να συμπεριληφθεί σε καμία άλλη έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: