Επιτήδειοι χάκερ έκλεψαν δύο φωτογραφίες της στις οποίες εμφανιζόταν με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα καλλιτεχνικών νέων. Το ξέσπασμα της Σοφίας Αλιμπέρτη στην «Εspresso» τα λέει όλα... «Επεσα θύμα κλοπής. Η υπόθεση διερευνάται ήδη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».
Την πρώτη ημέρα η Σοφία, όπως ήταν φυσικό, υπέστη σοκ. Πού να φανταστεί ότι θα φιγουράριζαν ενσταντανέ από την προσωπική της ζωή στο Διαδίκτυο... Στη συνέχεια, πιο ψύχραιμη, όσο ήταν δυνατόν φυσικά, κατήγγειλε το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που αμέσως ανέλαβε το θέμα. Ενημέρωσε ότι κάποιος μπήκε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και πήρε φωτογραφίες της χωρίς την άδειά της. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, αλλά είναι ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο. Παραβίασαν προσωπικά μου δεδομένα. Δημοσίευσαν ακόμα και το ψευδώνυμο που είχα στην προσωπική μου ιστοσελίδα» τονίζει η παρουσιάστρια.
Αυτό ακριβώς είναι που περιπλέκει τα πράγματα και προκαλεί ανησυχία. Το γεγονός ότι η Σοφία στο διαδυκτιακό τόπο χρησιμοποιεί ψευδώνυμο το γνωρίζουν ελάχιστοι φίλοι της που είχαν πρόσβαση στο προφίλ της στο Facebook. Μάλιστα οι επίμαχες φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδικτυακό της τόπο μόλις για λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που την έκανε να υποψιαστεί ότι υπήρχαν άτομα που παρακολουθούσαν επί 24ωρης βάσης τα προσωπικά της δεδομένα. Αυτό την έβγαλε εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένη να τραβήξει μέχρι το τέλος την υπόθεση.
Οσο για τον Παναγιώτη Λιαδέλη, κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του απλώς δήλωσε έκπληκτος από αυτή την ιστορία προσθέτοντας πως δεν πιστεύει αυτά που γίνονται. Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε και στην εκπομπή «Φώτης και Μαρία Live» δηλώνοντας ότι περιμένει τις απαντήσεις από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Επισήμανε μάλιστα ότι και στο παρελθόν έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά με καλλιτέχνες, καθώς επιτήδειοι χάκερ όλη την ημέρα παρακολουθούν τα προσωπικά δεδομένα επωνύμων.
Να πούμε ότι οι δύο επίμαχες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήταν από την Αράχοβα. Εκεί, παρέα με φίλους τους, ο Παναγιώτης και η Σοφία πέρασαν μερικές μέρες των εορτών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι φωτογραφίες ήταν άκρως προσωπικές και απεικόνιζαν τρυφερές στιγμές του ζευγαριού. Ηταν μια υπόθεση που έβγαλε από τα ρούχα της την παρουσιάστρια, η οποία αναγκάστηκε, όπως μας είπε, να διαγράψει τη σελίδα της στο Facebook. Οπως έχουν τα πράγματα, με τις ανεξέλεγκτες πλέον παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων, πήρε την πιο σωστή απόφαση! ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου