Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ο γκουρού των celebrities

Τον αποκαλούν «γκουρού των επενδύσεων» και του εμπιστεύονται τα οικονομικά τους οι περισσότεροι celebrities της Ελλάδας, ενώ είναι και το δεξί χέρι πολλών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης!

Ο Τάσος Γιωτάκος είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει μεγάλα ονόματα του τραγουδιού να σωθούν από την οικονομική καταστροφή, ενώ έχει εξασφαλίσει σε δεκάδες διάσημους καλλιτέχνες και αθλητές ένα αρκετά παχυλό και εφ' όρου ζωής εισόδημα ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης.

«Κανείς από τους καλλιτέχνες ή τους αθλητές δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το επαγγελματικό του μέλλον, οπότε όσο κερδίζουν χρήματα προσπαθούν να τα χειρίζονται έξυπνα προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα αν παραστεί ανάγκη» λέει ο κ. Γιωτάκος εξηγώντας το λόγο για τον οποίο οι εγχώριοι σταρ απευθύνονται σε αυτόν και περιγράφει πώς βοήθησε πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή που εξαιτίας μιας εξωσυζυγικής σχέσης παραλίγο να χάσει τα πάντα. «Δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του πελάτη μου, αλλά σας λέω πως είναι πολύ γνωστός και πολύ αγαπητός στον κόσμο» λέει ο κ. Γιωτάκος και αφηγείται την ιστορία: «Θυμάμαι ήταν αργά τη νύχτα όταν μου τηλεφώνησε πριν από μερικά χρόνια ο εν λόγω κύριος. Με σύστησε σε αυτόν μια κοινή γνωστή μας κι έτσι ένα βράδυ πήρε το θάρρος να με καλέσει. Για να μη φλυαρώ, μου εξήγησε περιληπτικά την κατάσταση και δώσαμε ραντεβού για την επομένη. Πραγματικά τα είχε χάσει όλα εξαιτίας ενός παράνομου έρωτα. Από τη μια δεν ήθελε να καταστρέψει την οικογένειά του και από την άλλη δεν ήθελε να χάσει και το πάθος. Ετσι ξόδευε τα χρήματά του για να αγοράζει πανάκριβα κοσμήματα στην ερωμένη του, τσάντες, ρούχα, διαμερίσματα και πολλά άλλα. Οταν μια σεζόν η δουλειά δεν πήγε καλά, άρχισε να δανείζεται χωρίς μέτρο από τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να υπερχρεωθεί. Κάναμε ένα γενικό συμμάζεμα χρεών, έγινε εκκαθάριση των φορολογικών του υποθέσεων, κατεβάσαμε τα επιτόκια των δανείων και σιγά-σιγά επενδύσαμε στην αγορά μικρών διαμερισμάτων τα οποία πουλήσαμε. Ετσι, όχι μόνο δεν έχασε την περιουσία του, αλλά μετά από περίπου ενάμιση χρόνο είχε και κέρδος».

Οπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, η Καίτη Γαρμπή, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Σοφία Βόσσου, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Κώστας Καραφώτης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά και ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που εμπιστεύονται τις γνώσεις του στα χρηματοοικονομικά.

«Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και τους ευχαριστώ που μου δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Με κάποιους σταμάτησα τη συνεργασία μου όταν φτάσαμε στο στόχο που είχαμε βάλει. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι αυτοί που έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους με μερικές επενδύσεις που κάναμε. Αλλοι πάλι με έχουν ορίσει πληρεξούσιο σε οτιδήποτε αφορά τα εισοδήματά τους. Αυτό σημαίνει πως είμαι ο μεσολαβητής ανάμεσα σε αυτούς και τους επιχειρηματίες για τους οποίους εργάζονται και επιπλέον ψάχνω αντί αυτών τις καλύτερες δυνατές επενδύσεις».

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως οι πιο πολλοί επώνυμοι αγοράζουν ακίνητα ή διαθέτουν τα χρήματά τους σε κερδοφόρες επενδύσεις όταν οι μετοχές τους βρίσκονται στα ύψη. «Η δουλειά μου είναι να βρίσκομαι σε εγρήγορση προκειμένου ο πελάτης μου να κερδίζει διαρκώς. Για το σκοπό αυτό εργάζεται στο γραφείο μου μια μεγάλη ομάδα ειδικών».

Στο μακρύ πελατολόγιο του κ. Γιωτάκου περιλαμβάνονται και τα ονόματα πολύ γνωστών ποδοσφαιριστών. «Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Παρασκευάς Αντζας, ο Ζήσης Βρύζας και ο διεθνής Ελληνας άσος Γιώργος Σαμαράς είναι μόνο μερικοί από τους αθλητές για τους οποίους έχω μελετήσει και αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών τους» ισχυρίζεται ο ίδιος «Πάντα υπάρχει τρόπος για να αποφύγει κάνει τη χρεοκοπία. Το παν είναι η καλή διαχείριση των χρημάτων και οι ψύχραιμες κινήσεις» δηλώνει στην «Espresso» ο σύμβουλος Διαχείρισης Επενδύσεων (έτσι είναι ολόκληρος ο τίτλος του επαγγέλματός του) και συμβουλεύει όλους όσοι αισθάνονται ότι πνίγονται στα χρέη να χαλαρώσουν!

«Δραστηριοποιούμαι στην αγορά από το 1991. Εχουν δει τα μάτια μου χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τον όλεθρο και τελικά κατάφερα να τους βοηθήσω με μερικές απλές κινήσεις, αλλά μεγάλης στρατηγικής σημασίας. Σε περιόδους, μάλιστα, οικονομικής δυσχέρειας, όπως είναι για παράδειγμα αυτή που διανύουμε, οι περισσότεροι που με επισκέπτονται στο γραφείο μου απειλούν πως θα αυτοκτονήσουν αν δεν μπορέσουν να ορθοποδήσουν. Οι κυριότεροι λόγοι χρεοκοπίας των Ελλήνων είναι η υπερφόρτωση καρτών και τα καταναλωτικά δάνεια. Μάλιστα, πίσω από τις περισσότερες περιπτώσεις κρύβεται μία ή και περισσότερες γυναίκες» λέει γελώντας και αποκαλύπτει το μυστικό για κέρδη: «Διασπορά χρημάτων σε ασφαλείς επενδύσεις. Αυτή την απάντηση δίνω σε όσους με ρωτάνε τι θα πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν χρήματα χωρίς να χάσουν». Ενώ για όσους θεωρούν πως δεν υπάρχει ελπίδα ο κ. Γιωτάκος είναι κάθετος: «Πάντα υπάρχει λύση, αρκεί να μην την κρύβει το άγχος»!΄ ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ  Φωτ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: