Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Και ο Κ. Μπατής στο CLEVERLAND WEB RADIO.


 Και ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπατής συμμετέχει στο διαδικτυακό  ραδιόφωνο της Cleverland.  Πρόκειται για ένα ραδιόφωνο στο internet  που θα ξεχωρίσει δυναμικά αφού σήμερα 6 Ιανουαρίου ξεκινά και τις αθλητικές μεταδόσεις με το ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΕΚ. Το ντέρμπι θα ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ σε όλο τον κόσμο, ελεύθερα και χωρίς συνδρομή, από τον Κώστα Μιχόπουλο.

Παράλληλα θα μεταδίδεται και ο αγώνας μπάσκετ για την Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Προκόμ από τον Κ. Μπατή. Οι δύο αγώνες θα έχουν κοινή μετάδοση. Αυτά για τους φιλάθλους.  Γιατί το Radio Cleverland έχει φροντίσει και για τις γυναίκες με ειδικές εκπομπές κάθε απόγευμα με άφθονο κούς –κους και νέα που ενδιαφέρουν τις γυναίκες που σερφάρουν στο internet. Όσο για τους νέους και τις νέες θα υπάρχουν νέα για το clubbing και την έξοδό τους αλλά και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και του διαδικτύου με εκπομπές κα΄θε βράδυ.

Το ραδιόφωνο της Cleverland θα έχει ουσιαστικές διαφορές μια και το πρωί θα μεταδίδει καλά νέα με ακόμη καλύτερη μουσική, το μεσημέρι ειδήσεις σύντομες και περιεκτικές με την μουσική και πάλι να κυριαρχεί, το απόγευμα νέα και κους- κους από την ελληνική και ξένη show biz και το βράδυ τεχνολογικά νέα για αυτούς που ξέρουν και για όσους θέλουν να μάθουν.

Η μουσική στο Radio Cleverland  θα έχει μια μοναδική ποικιλία που θα ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερους ακροατές ενώ τις μέρες των αγώνων θα υπάρχουν  απευθείας μεταδόσεις και κριτική από γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

O σταθμός στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και παραγωγούς και θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι ο σύγχρονος ακροατής μέσω Internet θέλει να ενημερώνεται σωστά και γρήγορα αλλά και να ακούσει καλή μουσική.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Αλατάς θα είναι επικεφαλής στο νέο ραδιόφωνο και ο Κώστας Μιχόπουλος αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ και υπεύθυνος για τις μεταδόσεις αγώνων μαζί με τον Κώστα Μπατή και την Μαρία Ζούγρα. Η Μαρία Κούτρα θα έχει εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή) με καλλιτεχνικά νέα και άφθονο κους – κους ενώ ο Κώστας Βενετσάνος, μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στα ερτζιανά με δύο εκπομπές για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και όχι μόνο. Η Κατερίνα Τσέλη και η Πωλίνα Παπακώτση θα εκφωνούν τα δελτία ειδήσεων ενώ γνωστοί δημοσιογράφοι θα έχουν τις δικές τους εκπομπές. Την τεχνική διεύθυνση έχει η Πωλίνα Παπακώτση.

Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα θα περιμένουν τους φανατικούς της Cleverland και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.  Πάρτε μια πρώτη μουσική γεύση από το Radio Cleverland, "σώστε" την διεύθυνση www.cleverland.gr στα αγαπημένα σας και ετοιμαστείτε για μοναδικές ακροάσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια: