Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Φλατ κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη


Η Cinch, η περίφημη φαρδιά ζώνη που τυλίγεται στη μέση και βοηθάει τις γυναίκες να χάσουν πόντους στην κοιλιά, είναι, αν και αμφιλεγόμενη ως προς τις επιπτώσεις της στην υγεία, το μυστικό πολλών διάσημων, καλλίγραμμων γυναικών. H Angelina Jolie, η Gwen Stefani και η Minnie Driver την χρησιμοποίησαν για την αποκατάσταση της σιλουέτας τους μετά την εγκυμοσύνη και απέκτησαν φλατ κοιλιά σε ελάχιστο χρόνο. Πωλείται σε καταστήματα με είδη εγκυμοσύνης αλλά και στα Harrods και επιλέγεται από πολλές νέες μητέρες. Κοστίζει 85 λίρες και λειτουργεί ασκώντας πίεση στους κοιλιακούς, στοιχείο που προβληματίζει τους γιατρούς. Υπόσχεται ότι συσφίγγει τους κοιλιακούς άμεσα.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί λένε ότι για ορισμένες γυναίκες το σφίξιμο στη συγκεκριμένη περιοχή είναι επικίνδυνο. Πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί ότι η μήτρα επανήλθε στην αρχική της θέση. Αλλιώς η ζώνη μπορεί να συντηρήσει κάποια εσωτερική αιμορραγία και να αποκρύψει το γεγονός ότι η μήτρα δεν επανήλθε. Εκπρόσωποι βέβαια των κατασκευαστών, δήλωσαν ότι καμία γυναίκα δεν έχει παραπονεθεί για τη ζώνη αυτή. Η ιδέα της σύσφιξης μετά την εγκυμοσύνη εκτόξευσε και τις πωλήσεις άλλων προϊόντων που βασίζονται σε αυτή. Έτσι οι πωλήσεις παντελονιών που σφίγγουν το σώμα ανέβηκαν φέτος κατά 60% και των ρούχων με αντίστοιχες ιδιότητες κατά 46% στην Αγγλία. Οι γυναίκες προτιμούν τη ζώνη και το “shapewear” από το γυμναστήριο και φυσική άσκηση.

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα (ΟΤΕΝΕΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: