Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Greek Idol: Η Άντα Λιβιτσάνου κλέβει την παράσταση στην θεσσαλονίκη


Κλέβει την  παράσταση η Άντα Λιβιτσάνου στα γυρίσματα του GREEK IDOL στην Θεσσαλονίκη. Και μπορεί η παραγωγή να δεινοπάθησε από την κριτική επιτροπή (αποχώρηση Καρβέλα και Μανωλίδου κ.α.) ευτύχησε όμως να έχει μια επαγγελματία που δεν λέει "βαριέμαι" και "όχι" κάνοντας με κέφι και αστείρευτο χιούμορ την δουλειά της.
Η Άντα δεν διστάζει να "τσαλακώσει" την εικόνα της και να δώσει μια άγνωστη πτυχή του ταλέντου της και να δείξει απεριόριστη καρτερικότητα ακόμη και στα γυρίσματα που έγιναν στον Λευκό Πύργο την  στιγμή που χιόνιζε.
Τα κανάλια, τοπικά και αθηναϊκά, έχουν στείλει "κατασκόπους" για να δουν τι γίνεται ενώ οι ρεπόρτερς των κουτσομπολίστικων εκπομπών έχουν ξεσαλώσει μέσα και έξω από το ξενοδοχείο όπου γίνονται οι οντισιόν.
Έφτασαν στο σημείο, ορισμένοι ρεπόρτερς, να παραστήσουν τους υποψήφιους για να δούν "ιδίοις όμασοι" τι συμβαίνει αλλά ανακαλύφθηκαν.
Όλο το τήμ κατεβαίνει την Τετάρτη στην ΑΘήνα και θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Κύπρο όπου θα αναχωρήσει εντός των ημερών για ένα νέο casting που αυτή την φορά θα γίνει στην σκιά της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή μια και το κανάλι του, το ΅Σίγμα΅ έχει, πλέον συμβληθεί με τον ALPHA.
ΣΤΗ ΦΩΤΟ: Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε για όλα στην Μαρία Ζούγρα, στο web Radio www.Cleverland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: