Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

H sexy Καβαλιώτισσα της μόδας

Η Ντιντή Μπάρκα είναι μια sexy Βορειοελλαδίτισσα που ζει στη Θεσσαλονίκη και βάζει στοίχημα με τον εαυτό της πως θα καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του μόντελινγκ. Πρώτιστος στόχος της είναι μέσω της δουλειάς της να κερδίσει και αρκετά χρήματα. «Θα μου έδινε μεγάλη ικανοποίηση» μας λέει. Δυναμική, δροσερή, με νεανικό αέρα, η Ντιντή θέλει να αφήσει το στίγμα της και να καταπλήξει, κάτι που έτσι και αλλιώς της αξίζει αφού είναι και πολύ καλό παιδί.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Καβάλα. Ασχολείται με το χορό που είναι τρόπος εκτόνωσης και τη βοηθά να ξεφεύγει.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Σπουδάζει Οικονομία και Διοίκηση.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Για λογαριασμό αντρικού περιοδικού σε μια φωτογράφηση που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να καταξιωθεί στο χώρο του modeling. Θέλει να «οργώσει» τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Αυτό είναι το μεράκι της. Βέβαια, την απασχολούν και τα χρήματα γιατί θέλει να ζει με κάποια άνεση. Φυσικό είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: