Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Εκτυφλωτικό χαμόγελο; Κάντε τώρα lifting... δοντιών!

Tο ωραίο χαμόγελο είναι η όμορφη πλευρά της ψυχής... Αρκεί να διαθέτει κανείς μόνον ένα χαρακτηριστικό: τέλεια οδοντοστοιχία.
Αραγε οι οδοντόκρεμες whitening και η τακτική υγιεινή είναι αρκετά; Οχι πια. Οι τελευταίες εξελίξεις της οδοντιατρικής κοσμητολογίας υπόσχονται τέλεια και υγιή δόντια σε χρόνο μηδέν.

Μιλήσαμε με τη χειρουργό οδοντίατρο Δέσποινα Κωστομοίρη, διευθύντρια της κλινικής Athens Smile Clinic, για τη δυνατότητα που μας παρέχει η ιατρική και η αισθητική οδοντιατρική να έχουμε ένα lifting δοντιών!

Η κ. Κωστομοίρη εξηγεί: «Το lifting δοντιών είναι όψεις ρητίνης. Η πλέον σύγχρονη οδοντιατρική εφαρμογή, η οποία χάρη στον συνδυασμό της τέχνης του οδοντιάτρου και της οδοντιατρικής εξέλιξης (σύνθετες ρητίνες) αποκαθιστά τις τυχόν ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθμό, που να μην μπορεί κανείς να υποπτευθεί πώς ήταν τα δόντια πριν από αυτό. Συγκεκριμένα, γίνεται ανάπλαση και αναδημιουργία του κάθε δοντιού χωριστά πάντα σε αρμονική σχέση με το σύνολο των υπολοίπων δοντιών, είτε στο φυσικό χρώμα των δοντιών είτε αλλάζοντας χρώμα και δημιουργώντας ένα μόνιμο λευκό χαμόγελο, μια τέλεια οδοντοστοιχία».

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται ;
- Αραιά δόντια μπορούμε να τα ενώσουμε.
- Μικρά να τα μεγαλώσουμε.
- Δίχρωμα ή απονευρωμένα να τα επαναφέρουμε στο αρχικό χρώμα τους.
- Σε δόντια με πολλά σφραγίσματα.
- Σε αλλαγή χρώματος των δοντιών.
- Σε στραβά δόντια, όταν έχουμε αποκλείσει την κατεξοχήν ενδεικνυόμενη θεραπεία, τα σιδεράκια.
- Οταν δεν έχει αποτέλεσμα η λεύκανση.
- Οταν υπάρχουν ελλείψεις δοντιών.
- Σε δόντια νεογιλά (παιδικά) σε ενήλικες.
- Σε διόρθωση σύγκλεισης.

Η αποκατάσταση δε είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί ελάχιστα. Γίνεται συνήθως χωρίς καθόλου τρόχισμα των δοντιών και χωρίς αναισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: