Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Διονυσία Τσιτιρίδου: Η κυρία Εγγλεζάκη έγραψε το "Ι love Karditsa"!

Ταλαντούχα ηθοποιός και σύζυγος ενός από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας. Η Διονυσία Τσιτιρίδου έγραψε το σενάριο της κωμωδίας «I love Karditsa» μαζί με τον καλό της φίλο Αντώνη Παλιόπουλο. Ζει ευτυχισμένη και -συστηματικά- μακριά από τα φλας στο πλευρό του άντρα της Γιώργου Εγγλεζάκη, της γνωστής οικογενείας που έχει γράψει ιστορία στον χώρο του επίπλου. Παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες σε μία λιτή κι απέριττη τελετή. Μόνον οι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν για το χαρμόσυνο γεγονός, καθώς αμφότεροι είναι εξαιρετικά low profile.

Η Διονυσία δεν μαγειρεύει, σε καθημερινή βάση βγαίνει για φαγητό με τον άντρα της σε καλά εστιατόρια και παρ’ ότι λατρεύει τα ταξίδια (Τοξότης γαρ) δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει αποδράσεις λόγω επαγγελματικού φόρτου. Ο Γιώργος Εγγλεζάκης της στέκεται σε όλα και θέλουν πάρα πολύ να κάνουν οικογένεια.
  
Οσο για τα επαγγελματικά της, κυλάνε ρολόι. «Εχω κάνει 25 παραστάσεις σε Αθήνα και περιφέρεια. Ο αγαπημένος μου ρόλος ήταν ως “Στέλλα Βιολάντη” σε θεατρικό που ανέβηκε στην Κρήτη» μας λέει. Εγινε ευρύτερα γνωστή ως «Σάντρα». Ηταν η αμείλικτη γραμματέας του σίριαλ «Μαρία η άσχημη». «Δεν λέω όχι στην τηλεόραση. Αλλωστε, έχω παίξει και στην “Απαγορευμένη αγάπη”. Το πρώτο μου θεατρικό το ανέβασα στο Club 22. Ηταν το “Ας μπει κάποιος μέσα”. Η συνέχεια ήταν στο θέατρο Μέλι με το “Οχι άλλα ψάρια, μαμά”. Δεν θεωρώ πάντως ότι είμαι συγγραφέας» διευκρινίζει.

Σε ό,τι αφορά το «I love Karditsa», αποκαλύπτει: «Με τον Αντώνη το είχαμε γράψει πολλά χρόνια πριν. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου, βγήκε στις αίθουσες και δόξα τω Θεώ σκίζει!» (στις πρώτες τέσσερις μέρες προβολής την απόλαυσαν 77.000 θεατές). Η Διονυσία (για την ιστορία, είναι απόφοιτος της σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα) έχει παίξει στο «Ηθικόν ακμαιότατον» και το «Μη μου άπτου» κι ετοιμάζεται για επάνοδο στο σελιλόιντ. Θαυμάζει τον Γούντι Αλεν, στο παρελθόν ήθελε να παίξει στο έργο «Λυσσασμένη γάτα», αλλά πλέον δεν κάνει μακροπρόθεσμα πλάνα. «Οταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει!» είναι το μότο της.  ΝΤΟΝΑΤΕΛΑ ΑΔΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: