Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Την Δευτέρα ο Μεγἀλος Τελικός του MODEL OF THE WORLD


Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο Blender Cafe του MALL of Athens, στο Μαρούσι θα γίνει ο Μεγάλος Τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς MODEL OF THE WORLD.  H  νικήτρια του ελληνικού τελικού θα πάρει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα γίνει στην Κίνα από τις 25 Απριλίου - 24 Μαίου.

Το ΅MODEL OF THE WORLD ”, είναι ο Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Στον διαγωνισμό θα πάρουν μέρος 16 υποψήφιες απ όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα.  Στον Μεγάλο Τελικό του MODEL OF THE WORLD την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης, ενώ τα ρούχα είναι της βραβευμένης Σέρβας σχεδιάστριας  Dusanka Duric της  Da Russo.

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως οικονομολόγος, η Dusanka Duric (φωτό αριστερά) αποφάσισε να ακολουθήσει το παιδικό της όνειρο και να γίνει σχεδιάστρια μόδας.  Από πολύ μικρή, έμαθε να ράβει και αργότερα να χρησιμοποιεί τη ραπτική μηχανή, χάρη στην καθοδήγηση της μητέρας της.  Δεν ήξερε όμως να ζωγραφίζει και εγκατέλειψε γρήγορα την  ιδέα του να σπουδάσει σχέδιο μόδας.  Κατευθύνθηκε στα οικονομικά για να μπορέσει να έχει την ανεξαρτησία και ασφάλεια που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει το επάγγελμα αυτό. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο και να κάνει τελικά αυτό που την ευχαριστούσε περισσότερο από όλα: να σχεδιάζει!  Αρχισε να δουλεύει backstage, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία από την βιομηχανία της μόδας. Όλα έγιναν με θαυμαστό τρόπο και χάρη σε ορισμένους ανθρώπους που πίστευαν πραγματικά σε εκείνη ( πολύ περισσότερο από ότι και η ίδια πίστευε στον εαυτό της).

Το “Βlender Café” Restaurant λειτουργεί στον χώρο του The Mall Athens, στο τρίτο όροφο και δημιουργήθηκε από άτομα του αθλητικού χώρου όπως ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Λάμπρος Παπακώστας, η Φανή Χαλκιά αλλά και Κωνσταντίνος Πηλαδάκης με τη δικιά του ιστορία ο καθένας στον αθλητισμό.

Η ύπαρξη της μεγάλης οθόνης (video wall) αλλά και μεμονωμένων τηλεοράσεων παρέχει τη δυνατότητα παρακολουθήσεως όλων των αθλητικών event (στίβος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.τ.λ) σε ζωντανή ατμόσφαιρα.

Το Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής  LASER TOUCH, η νέα δίαιτα ATKINS  και τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας CLEVERLAND είναι οι χορηγοί της εκδήλωσης ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.cleverland.gr  radio και το http://mediacopy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: