Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ιωάννα, από την ψησταριά στο "Next top model"

Για Σταρ Ελλάς μπορεί να μην έκανε, όμως στο «Next top model» τα πάει μια χαρά. Ο λόγος για την Ιωάννα Ντέντη, την ξανθιά κοπέλα με τις έντονες γωνίες στο πρόσωπο, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας. Είναι με λίγα λόγια το... πουλέν της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού του ΑΝΤ1. 

Αυτό που ελάχιστοι θυμούνται ή δεν γνωρίζουν είναι ότι η Ιωάννα πέρυσι είχε υποβάλει υποψηφιότητα για τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ, τα οποία, ως γνωστόν, από το ’90 διοργανώνει ο ΑΝΤ1. Εφτασε μέχρι τα προκριματικά... Η κοπέλα που μικρότερη δούλευε part time σε ψητοπωλείο τα Σαββατοκύριακα (!) και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ έπειτα από προτροπή Αμερικανού φωτογράφου, ο οποίος πήγε ως πελάτης στο μαγαζί όπου δούλευε, είχε αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της στα περσινά καλλιστεία. Την απόφαση την πήρε αφ’ ότου ο φωτογράφος, όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια, ανάρτησε τα ενσταντανέ της στο Internet. 

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι των καλλιστείων έκριναν ότι δεν είχε τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει ούτε καν στους ημιτελικούς... Ενδιάμεσα πήγε και στη σχολή μοντέλων της Κρίστης Κρανά, όπου έμαθε πολλά για τον χώρο, με πρώτο και καλύτερο πώς να περπατάει και να στέκεται απέναντι στην κάμερα. Αδυνάτισε, ομόρφυνε και τέσταρε εκ νέου τις δυνάμεις της όταν γίνονταν οι auditions για το μοντελοριάλιτι. Αποτέλεσμα; Η επιτροπή έμεινε ενθουσιασμένη μαζί της και πλέον είναι το πουλέν του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο κορίτσι έχει μπει στο στόχαστρο των περισσότερων υποψηφίων, καθώς σχεδόν από κάθε δοκιμασία (φωτογράφηση, πασαρέλα κ.λπ.) βγαίνει «αλώβητη», κάτι που βεβαίως δεν ισχύει για τις υπόλοιπες.

Πού και πού βεβαίως ακούει παράπονα από τα μέλη του παιχνιδιού, ευνόητο είναι, ωστόσο γενικότερα κλέβει τις εντυπώσεις. Οπως υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες, είναι η επικρατέστερη για να πάρει το τρόπαιο του μοντελοριάλιτι.


Είναι ελεύθερη και «λιώνει» για τα ωραία μάτια

Της Ιωάννας Ντέντη δεν της αρέσουν καθόλου οι μεγάλοι άνδρες. Προτιμά νεαρούς, της ηλικίας της, και μέχρι τώρα έχει κάνει δύο σχέσεις. Παραδέχεται πως, όταν ένας άντρας έχει ωραία μάτια, «λιώνει» για πάρτη του. Πάντως, τον τελευταίο χρόνο είναι ελεύθερη (κι ωραία) και το απολαμβάνει δεόντως.

Οσο για το look της, στην αρχή της σεζόν ήταν μια γλυκιά καστανή. Με το πέρασμα των μηνών, άνοιξε το χρώμα της και πλέον είναι ξανθιά. Είναι εξοικειωμένη με την τεχνολογία και έχει σελίδα στο Facebook, όπου επικοινωνεί με τους φίλους της, ενώ και μέσα στο παιχνίδι έχει κάνει φιλίες. Αυτό βεβαίως θα φανεί εν καιρώ... Πάντως, ο χρόνος μετράει υπέρ της, αφού πλέον έχουν μείνει ελάχιστες στο παιχνίδι.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: