Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Oι τρελές γιορτές της Κυριακής!

Το πιο τρελό πάρτι της ζωής της έκανε τις ημέρες των εορτών η Κυριακή Κονάκας. Η αγαπημένη ηθοποιός (που κατάγεται από τη Χίο και το φθινόπωρο την απολαύσαμε στην ταινία «Righteous kill» στο πλάι του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και του Αλ Πατσίνο) λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα ανέβηκε στο stage γνωστού κλαμπ, που μετατράπηκε σε πασαρέλα για τις ανάγκες του οίκου του εκκεντρικού Ed Hardy, κι άρχισε να... χτυπιέται κυριολεκτικά μπροστά στους έκπληκτους θεατές.

Η Κυριακή αυτή την περίοδο βρίσκεται σε επαγγελματικά οργασμό. Πέρα από το fashion show στο οποίο πρωταγωνίστησε, κερδίζοντας με την αποκαλυπτική της εμφάνιση τον κόσμο της μόδας, βγήκε για κλάμπινγκ φορώντας... αγιοβασιλιάτικες μποτίτσες. Κάθισε στην αγκαλιά ενός φίλου της δίχως να λογαριάζει τα φλας κι έγινε το καλύτερο κάδρο για το φακό! Στη συνέχεια έβαλε το καπελάκι της, αγκάλιασε τον κολλητό της κι άρχισε να ποζάρει με νάζι.

Κατά τα άλλα, ηχογραφεί νέα κομμάτια στο στούντιο σε στιλ hip hop κι ετοιμάζεται παράλληλα για επάνοδο στο σινεμά!  ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΑΔΑΜΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: