Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Που Πηγαίνει ο Sakis?

sakis_rouvass

Στην Κύπρο πηγαίνει εδώ ο Σάκης Ρουβάς, προκειμένου να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας, όπου πρωταγωνιστεί, «Στα Άκρα». Από το event έχετε ήδη απολαύσει τις φωτογραφίες, χάρη στο panoramapress.gr, το οποίο ταξίδεψε, πριν από λίγες μέρες, μέχρι εκεί.
Το θέμα όμως σε αυτό το παπαράτσι που έγινε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν είναι αυτό, αλλά η παραπάνω φωτογραφία, όπου ο Ρουβάς δείχνει το διαβατήριό του στο check in του αεροδρομίου!
Μας έπιασαν τα γέλια - η αλήθεια είναι - γιατί η κοπέλα, που καθόταν απέναντί του στον έλεγχο έπρεπε να του ελέγξει το διαβατήριο για να διαπιστώσει ότι ο Σάκης είναι ο Sakis.
Μιλάμε ότι είχε αλλάξει δέκα χρώματα και με το ζόρι κρατιόταν! Καλέ τι διαβατήριο να ελέγξει στο... θεό; Saaaaaaaaaakiiiiii ήθελε να φωνάξει το κορίτσι!!!
Γιατί μπορεί ο παρουσιαστής του "X - Factor" να έγινε μπαμπάς, αλλά όσο μεγαλώνει κάνει... Ρουβίτσες και όσες αρνούνταν να τον ακούσουν!
Για να δείτε ότι σας μεταφέρουμε και ό,τι δεν μπορεί αποτυπώσει μια φωτογραφία...
Μιλάμε ότι το άτομο και θηλυκιά γάτα να πλησιάσει δε γίνεται να μην καρδιοχτυπήσει!
Έχει μια λάμψη μοναδική, με την οποία λίγοι τυχεροί γεννιούνται... (PanoramaPress)

Δεν υπάρχουν σχόλια: