Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Sexy μοντέλο και διαιτολόγος

Η Λίνα είναι μία sexy διαιτολόγος που δεν αφήνει αδιάφορα τα βλέμματα του κόσμου. Θα την πετύχεις σε επώνυμα parties καθώς δεν χάνει κανένα από αυτά (είναι party animal κανονικά και με το νόμο). Λατρεύει το shopping με τις φίλες της στη Γλυφάδα και την Κηφισιά και κάνει ατελείωτες βόλτες βλέποντας τις βιτρίνες των καταστημάτων.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, την οποία και λατρεύει. Ασχολήθηκε από τα 4 της με το κλασσικό μπαλέτο, το σύγχρονο χορό, το κάρακτερ, τους λατινοαμερικάνικους και τους ευρωπαϊκούς χορούς, ενώ τελευταία ασχολείται και με το judo.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ). Εχει πτυχίο στη διατροφολογία και τη διαιτολογία. Παίζει πίανο, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, ενώ γνωρίζει και ιταλικά.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Σε διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος της άνοιξε πολλές πόρτες στο χώρο του modelling. Επίσης πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε βιντεοκλίπ του Ominus & DJs και των Vegas για τα τραγούδια «Κάντε πανικό» και «Τους πονάει» αντίστοιχα.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ... Να καταφέρει να συνδυάσει τη δουλειά της με την τηλεόραση και να γίνει γνωστή ως η πιο sexy διαιτολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: