Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

The... top μηχανόβιος

Είναι ο «καμικάζι» του «The next top model»! Ο Χάρης Χριστόπουλος, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του μοντελοριάλιτι του ΑΝΤ1, που τα λέει... τσεκουράτα όταν χρειάζεται στα υποψήφια top models, είναι και διακεκριμένος αθλητής. Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό με τον Χάρη in action! Η μεγάλη του αγάπη είναι o μηχανοκίνητος αεραθλητισμός (πιο γνωστός ως paramotor). Επί σειρά ετών ήταν πρωταθλητής Ελλάδος στο paramotor και πλέον επιτελεί χρέη εκπαιδευτή. Ασχολείται όμως και με αγώνες trial.

Μπορεί να είναι γνωστός ως φωτογράφος -έχει απαθανατίσει τις ωραιότερες γυναίκες της χώρας-, διαπρέπει όμως και σε απαιτητικά σπορ. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκινούμενο όχημα γύρισε κυριολεκτικά απ’ άκρη σ’ άκρη την Ελλάδα και πολλές χώρες της Ευρώπης, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του σημαιοφόρου στο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο.

Φωτογράφος και «ταξιδιώτης του κόσμου», έζησε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη, ενώ τα τελευταία είκοσι χρόνια συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά, αλλά και διεθνείς εκδόσεις, βγάζοντας φωτογραφίες για editorial μόδας, αλλά και συναρπαστικούς ανθρώπους. Είναι λάτρης των απολαύσεων, της φύσης και της ταχύτητας, έχει διευθύνει δύο εστιατόρια, εξακολουθεί να ασχολείται με extreme σπορ και συμμετέχει σε αγώνες μοτοσικλέτας trial και paramotor. Το καλύτερό του, δε, είναι να ανεβαίνει στη δίτροχη κούκλα του και να «αλωνίζει» την παραλιακή. Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του στην τηλεόραση, έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Η τηλεόραση είναι για μένα μια καλή ψυχοθεραπεία. Αντί να πας στον ψυχολόγο και να τα πεις, τα λες στους υπόλοιπους της παρέας και τελείωσε!»  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: