Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

W.I.N. HELLAS: πώς να ξεπεράσεις την κακοποίηση


Αν ο σύντροφός σου ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο έχει υπερβεί τα όρια στη συμπεριφορά του απέναντί σου και έχει γίνει βίαιος, είναι ώρα να αναλάβεις δράση για να προστατευθείς και να θωρακίσεις τον εαυτό σου. Ο μη κυβερνητικός-μη κερδοσκοπικός οργανισμός W.I.N. HELLAS (Women In Need), ξεκινά την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 19.00, το ψυχολογικό πρόγραμμα «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής», για την ανάρρωση από κάθε μορφή κακοποίησης και την ενδυνάμωση των γυναικών. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο του Πειραιά (Ελ.Βενιζέλου & Κουντουριώτου, Β΄Διαμέρισμα), και προσφέρεται δωρεάν από τη W.I.N. HELLAS, με την ευγενική υποστήριξη της ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Μέριμνας Πειραιά), η οποία διαθέτει την αίθουσα διδασκαλίας.

Για προεγγραφές & περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία του W.I.N. HELLAS ( 210-8996636, info@winhellas.gr)


W.I.N. HELLAS FOUNDATION, Υγείας 33, Βούλα 16673, Τηλ.: 210-8996636, E-mail: info@winhellas.gr, www.winhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: