Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ίντερ-Τσέλσι 2-1

Μικρό πλεονέκτημα για πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέκτησε η Ίντερ που κέρδισε στο Μιλάνο 2-1 την Τσέλσι.
Οι νερατζούρι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και έπιασαν στον ύπνο τους Άγγλους. Στο 3ο λεπτό του παιγνιδιού ο Μιλίτο με σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες της Τσέλσι αφυπνιστήκαν νωρίς και ανέλαβαν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, χάνοντας καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι συνέχισε να είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και έξι λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα η ανωτερότητα της απέφερε καρπούς, αφού ο Καλού με υποδειγματικό σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιγνίδι στα ίσα.
Οι χαρές των Άγγλων δεν κράτησαν για πολύ, καθώς 4 λεπτά μετά ο Καμπιάσο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Αποτέλεσμα που κράτησε

Δεν υπάρχουν σχόλια: