Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Αυτοκόλλητοι Χάρης και Χάρης


Ενα μοντέλο (του Armani) ο «αυτοκόλλητος» της Εριέττας Κούρκουλου! Κυκλοφορούν -τον τελευταίο καιρό- μαζί και φαίνεται ότι διασκεδάζουν απίστευτα. Ο «Ελληνας Θεός», όπως τον αποκαλούν στο εξωτερικό, Χάρης Πλουσής τον τελευταίο καιρό έχει «ρίξει άγκυρα» στην Ελλάδα. Ο λόγος, η γνωριμία του με τη δεσποινίδα Εριέττα Κούρκουλου και η πολύ γλυκιά παρέα που κάνουν οι δυο τους!
   
Σάββατο βράδυ και στο κλαμπ όπου παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού κάνει εντυπωσιακή είσοδο η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της λαμπερής Μαριάννας Λάτση. Η γλυκιά Εριέττα δεν είναι σόλο. Συνοδεύεται από έναν κούκλο, για την ταυτότητα του οποίου όλοι αναρωτιούνται... Οι δυο τους κάθονται στον πριβέ χώρο με μεγάλη παρέα. Ανάμεσά τους είναι και ο καλός φίλος της οικογένειας Λάτση, Ηλίας Ψινάκης.
    
Η μουσική παίζει δυνατά και η Εριέττα χαμογελάει συνέχεια με την παρέα της. Αλλωστε, η συντροφιά και μόνο του Ηλία Ψινάκη αποτελεί εγγύηση για να περάσει κάποιος καλά.

Το αστείρευτο χιούμορ του, τα πειράγματα και οι «θανατηφόρες» ατάκες του είναι κάποιοι από τους λόγους που όλοι επιδιώκουν την παρέα του. Ο Χάρης, ως τζέντλεμαν, προλαβαίνει κάθε επιθυμία της Εριέττας. Οι δύο τους πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ αδιαφορώντας για τα όποια περίεργα βλέμματα έπεφταν πάνω τους.

Ποιος, όμως, είναι ο άντρας που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διάσημης δεσποινιδούλας; Ελληνας μοντέλο που χωρίς τυμπανοκρουσίες κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Εχει ποζάρει για τους Dolce & Gabbana, έχει κάνει πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και στις υπόλοιπες διεθνείς μητροπόλεις της μόδας.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η φωτογράφησή του για την παγκόσμια καμπάνια του διάσημου Ιταλού ντιζάινερ Giorgio Armani, μέσω της οποίας άνοιξε τα φτερά του για Νέα Υόρκη.

Ο Χάρης είναι το νέο, δυνατό «όπλο» του ελληνικού μόντελινγκ (με διεθνή εύσημα) και δέχεται συνεχώς προτάσεις για καινούργιες παγκόσμιες καμπάνιες μεγάλων οίκων. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: