Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Συγκλονιστική συνέντευξη της αδελφής του 25χρονου θύματος στο Βύρωνα

Βαρύ το κλίμα σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μία μέρα μετά το μακελειό στο Βύρωνα, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας αθώος πολίτης έχασε τη ζωή του, η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή της την αδελφή του 25χρονου θύματος.

Μαυροφορεμένη, συγκλονισμένη από το δράμα που περνάει η οικογένειά της και σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν, η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της και πολλές φορές στη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε λυγμούς.

Αποκαλυπτική ήταν η περιγραφή της όταν μες στην αγωνία έφτασε την Τρίτη στον τόπο του μακελειού, αναζητώντας πληροφορίες για τον νεκρό Νίκο. Όπως είπε, η αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε στις απελπισμένες εκκλήσεις της να της δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο για το θύμα και παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι ο 25χρονος ήταν νεκρός, την άφησαν μόνη της να πάει να βρει το άψυχο σώμα του αδελφού της.

Συγκλονιστική ήταν και η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας, Μ. Δημητρακόπουλου, ότι το κορμί του άτυχου νεαρού είχε γαζωθεί στην κυριολεξία από επτά σφαίρες, όλες στην πλάτη του!!!

Η αδελφή του θύματος είναι αποφασισμένη να βρει δικαίωση για τον άδικο θάνατο του αδελφού της, που άφησε ορφανό ένα μωρό μόλις επτά μηνών, ενώ και μέσω της εκπομπής ζητούσε απαντήσεις σε σειρά ερωτηματικών που έχουν προκύψει.

Δείτε τι είπε η αδελφή του 25χρονου θύματος στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: