Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Λύθηκε το μυστήριο για το δείπνο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου σε γνωστό εστιατόριο στο Κεφαλάρι. Τα σενάρια επανασύνδεσης δεν «παίζουν». Οι άνθρωποι συναντήθηκαν για να ρυθμίσουν πρακτικά θέματα που αφορούν στο διαζύγιο τους.

Φαίνεται πως το κλίμα μεταξύ τους είναι άκρως πολιτισμένο-μάλλον για χάρη των τριών παιδιών τους κάνουν ότι μπορούν- και προτίμησαν με αμοιβαίους συμβιβασμούς να συμφωνήσουν σε όλα. Έτσι το πρωί οι δικηγόροι της Ελένης Μeνεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου κατέθεσαν τις πρώτες υπόγραφες των πελατών τους για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Όπως αποκάλυψε η Νανά Παλαιτσάκη στη μεσημεριανή εκπομπή του AlterΜεσημεριανό ex-press, το γεγονός αυτό σημαίνει ότι Ελένη και Λάτσιος τα έχουν ήδη βρει στο μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων αλλά και στο θέμα της επιμέλειας των παιδιών.

Η σημερινή νομική εξέλιξη δείχνει επίσης πως όλα όσα ακούστηκαν ως σενάρια περί του ότι η Ελένη τελικά δε θα χωρίσει ή περί διαφημιστικού κόλπου ή ότι το διαζύγιο μπορεί να σχετίζεται και με την δεύτερη θέση της Μενεγάκη φέτος στους πίνακες της Agb δεν έχουν καμία βάση.

Δε θα μπορούσε άλλωστε να ίσχυε ειδικά το τελευταίο διότι κανένας γονέας δε θα έβαζε σε δοκιμασία την ψυχική ισορροπία των παιδιών του για λόγους διαφημιστικούς, ειδικά η Μενεγάκη που προβάλλει το πρότυπο της υπερπροστατευτικής μητέρας.

Όμως το ότι το πρώην ζευγάρι βγαίνει έξω για φαγητό, περνά μαζί τις αργίες, όπως έγινε την Καθαρά Δευτέρα, και γιορτάζει μαζί τα γενέθλια των παιδιών δείχνει ότι έχουν πολιτισμένες σχέσεις μεταξύ τους και ότι είναι αποφασισμένο να κρατήσει αυτό το επίπεδο γiα χάρη των παιδιών. Και μιας που οι παπαράτσι το καλοκαίρι θα κυνηγούν την Ελένη δεν αποκλείεται ο Λάτσιος έστω και για λίγες μέρες να κάνει μαζί τους διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: