Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Δολοφονία 35χρονου στο Ρέθυμνο

Ενέδρα θανάτου σε 35χρονο κτηνοτρόφο έστησαν το πρωί, άγνωστοι δράστες στο χωριό Πρασσές Ρεθύμνου. Στις 09.10 κοντά στο χωριό και μέσα από φυλλωσιές δένδρων άγνωστοι πυροβόλησαν πολλές φορές με Καλάσνικοφ, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο κτηνοτρόφος, με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατό του.

Οι δράστες διέφυγαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, και έως αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους. Ο ακαριαίος θάνατος του 35χρονου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, καθώς πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε γίνει και πάλι στόχος άγνωστων δραστών, οι οποίοι ωστόσο, εκείνη τη φορά, τον είχαν τραυματίσει ελαφριά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κτηνοτρόφος παρά την πρώτη δολοφονική επίθεση εναντίον του, δεν έπαιρνε μέτρα προφύλαξης, ούτε είχε ζητήσει προστασία από την αστυνομία. Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου έχουν προσαχθεί έως αυτή την ώρα αρκετά άτομα, στο πλαίσιο έρευνας για την υπόθεση. Επιπλέον, λαμβάνονται μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και άτομα του στενού κύκλου του δολοφονηθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: