Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Το περίπτερο στη Γλυφάδα πουλούσε χασίς και σκανκ

Περίπτερο στη Γλυφάδα πουλούσε μέχρι και χασίς τύπου σκανκ. Ο δράστης χρησιμοποιούσε το περίπτερο της οικογένειάς του ως βιτρίνα για την επικερδή και συνάμα παράνομη επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για το εμπόριο χασίς που γινόταν με βιτρίνα το περίπτερο και αμέσως έστησαν την επιχείρηση για τη σύλληψη του 42χρονου Λιβανέζου.

Αστυνομικός εμφανίστηκε δήθεν ως πελάτης, λέγοντας παράλληλα πως τον έχει στείλει ένας συγκεκριμένος πελάτης του 42χρονου από τον Λίβανο. Ο περιπτεράς με τα πολυτελή γούστα τσίμπησε το δόλωμα και είπε στον δήθεν πελάτη του, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει μεγάλο ποσό για την αγορά του σκανκ, να περάσει την επόμενη ημέρα ώστε να έχει την ποσότητα του χασίς που του ζήτησε.

Πράγματι, την επόμενη ημέρα ο αστυνομικός εμφανίστηκε και τη στιγμή που παραλάμβανε το δέμα με τα ναρκωτικά επενέβησαν συνάδελφοί του και συνέλαβαν τον περιπτερά. Από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε σε χώρο του περιπτέρου σακούλα με τρία κιλά σκανκ υψηλής ποιότητας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως το ένα κιλό σκανκ στην πιάτσα των χρηστών πωλείται έναντι 12.000-15.000 ευρώ. (Φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: