Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η Οπρα τα γράφει όλα και σοκάρει!

Οταν έχεις σκελετούς στην ντουλάπα σου, καλύτερα να τους αποκαλύψεις μόνος σου και να βγάλεις χρήματα, παρά να το κάνει κάποιος άλλος! Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε η «βασίλισσα της αμερικανικής τηλεόρασης», η Οπρα Γουίνφρεϊ, που ετοιμάζει βιβλίο όπου θα αποκαλύπτει την ομοφυλοφιλική της πλευρά και την πραγματική φύση της σχέσης της με τον επί χρόνια σύντροφό της Στέντμαν Γκράχαμ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer», στην αυτοβιογραφία της η Οπρα θα αποκαλύπτει ότι είχε πολλά χρόνια σεξουαλική σχέση με την κολλητή της Γκέιλ Κινγκ και ότι η σχέση της με τον Γκράχαμ ήταν «βιτρίνα» για να μην αποκαλυφθεί η πραγματικότητα.

Επίσης, θα αποκαλύπτει ότι αν ο Γκράχαμ ήταν «πραγματικά άνδρας», θα την είχε παντρευτεί πριν από πολύ καιρό, υπονοώντας προφανώς ότι και αυτός είχε σχέσεις με άλλους άνδρες.

Η Οπρα, πάντα σύμφωνα με το «National Enquirer», έχει γράψει εδώ και χρόνια τα απομνημονεύματά της, ωστόσο μετά από συμβουλές φίλων και συγγενών της αποφάσισε να μην τα δημοσιεύσει.

Τώρα όμως, εν όψει της κυκλοφορίας της μη επίσημης βιογραφίας της από την Κίτι Κίλεϊ, που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Απριλίου, «η Οπρα δεν θέλει να δει την Κίλεϊ να επωφελείται από την προσωπική της ζωή» δηλώνει άνθρωπος του στενού κύκλου της Γουίνφρεϊ στο περιοδικό.

Πέρα από την Κινγκ, η Γουίνφρεϊ ήταν πολύ κοντά με την παραγωγό της, Ντέμπρα ΝτιΜάιο, την οποία απέλυσε με αποζημίωση τριών εκατ. δολαρίων! Ολα αυτά θα ξεκαθαρίζονται στις σελίδες της αυτοβιογραφίας της Οπρα Γουίνφρεϊ, όπως και η μάχη της με την παχυσαρκία.

Ενδεικτικό είναι ότι αποκαλύπτει πως έχει ξοδέψει πέντε εκατ. δολάρια στη χωρίς τελειωμό και μόνιμο αποτέλεσμα προσπάθειά της να ελέγξει το βάρος της. «Στο βιβλίο σκοπεύει να είναι απολύτως ειλικρινής για τις αδυναμίες της και τις μάχες που έχει δώσει και ελπίζει ότι αυτό θα το εκτιμήσει ο κόσμος» αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ο πληροφοριοδότης του. «Πάνω απ’ όλα όμως -καταλήγει- η Οπρα θέλει αυτό το βιβλίο να ξεκαθαρίσει την πραγματικότητα από τις φήμες».  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: