Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Αθώα δηλώνει η Σκορδέλλη για τον φόνο του Α. Χατζηκωστή


Η γνωστή Κύπρια τηλεπαρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλλη δήλωσε αθώα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, την Τετάρτη 24 Φεβ. 2010. 
 
Η 42χρονη κα Σκορδέλλη και ο 37χρονος αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί στον φόνο του Κύπριου μεγιστάνα των ΜΜΕ Άντη Χατζηκωστή. 
 
Η δίκασιμος ημερομηνία ορίστηκε για τις 7 Ιουνίου.
 
Η Έλενα Σκορδέλη είναι παντρεμένη με ένα παιδί και προέρχεται από οικογένεια η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του catering και των εστιατορίων.

Παρουσίαζε το δελτιο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο έως ότου οι ιθύνοντες του σταθμού θέλησαν να την απομακρύνουν. Εκείνη αγόρασε τότε ένα μεγάλος μέρος των μετοχών και τους ζήτησε να μην την διώξουν μιας και είναι μέτοχος. 
 
Ωστόσο, οι κάτοχοι του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου την απομάκρυναν, ενώ αρνήθηκαν και την επιμονή της να εισέλθει ο αδελφός της στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: