Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

"Μαγνήτης" το δημοτικό παγοδρόμιο της Φλώρινας

Το παγοδρόμιο της Φλώρινας, που δημιουργήθηκε από το δήμο, αποτελεί μαγνήτη για μικρούς και μεγάλους. Εδώ και περίπου δέκα μέρες πλήθος κόσμου καταφτάνει στην περιοχή από κάθε σημείο της πόλης προκειμένου να φορέσει χιονοπέδιλα και να κάνει πατινάζ, ενώ δεν είναι λίγοι και οι επισκέπτες από τους γειτονικούς νομούς.
 
«Είναι κάτι πρωτότυπο για την περιοχή» είπε ο δήμαρχος Στέφανος Παπαναστασίου, προσθέτοντας ότι «ο δήμος αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα της επιχείρησης, προσφέροντας το χώρο και αναλαμβάνοντας τη δαπάνη του ηλεκτρικού ρεύματος για τη λειτουργία του παγοδρομίου. Κατόπιν αυτού, εξασφάλισε και πρόσφερε 500 εισιτήρια στα παιδιά της πέμπτης και της έκτης δημοτικού των σχολείων της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων». 

Με τη σειρά του, ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Μιχαηλίδης έκανε λόγο για πρωτοβουλία η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους: «Αλλωστε, οι κάτοικοι της Φλώρινας είναι εξοικειωμένοι με το κρύο, το χιόνι και τον πάγο».
Οπως ανακοινώθηκε, το παγοδρόμιο της Φλώρινας θα λειτουργήσει μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, ενώ ήδη οι δημότες βλέπουν θετικά την επαναλειτουργία του ακόμη και τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: