Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί αγωνιούν στο κανάλι του Αμαρουσίου

 Η σκληρή μάχη της «Καθαράς Δευτέρας»

Σε… χαλεπούς καιρούς ακόμα και για τις τηλεθεάσεις, τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο τελικός του «X Factor» ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1.

Το talent show έκανε μέσο όρο τηλεθέασης περίπου 34% με 35%, ενώ την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωνε ότι ο
Σταύρος Μιχαλακάκος ήταν ο νικητής του talent show η αγωνία κορυφώθηκε και η τηλεθέασης έφτασε στο 49,5%.

Το μόνο που τους ανησυχεί τώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι το πώς θα πάει στις τηλεθεάσεις ο τελικός του «Next Top Model» τη Δευτέρα. Μπορεί το show τους να ξεκινά στις 21:00 αλλά αγωνιούν γιατί η «Παταγονία» του MEGA θα κάνει πρεμιέρα στις 21:50. Και σίγουρα προβλέπεται σκληρή μάχη…! Τελικά, η «Καθαρά Δευτέρα» θα είναι… καθοριστική για πολλά πράγματα!

Όλα όσα έγιναν στον τελικό του X – Factor!
Αυλαία την Παρασκευή το βράδυ για το πολυσυζητημένο X– Factor του ΑΝΤ1. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος, στέλνοντας τον Νίκο Μουρατίδη στο θρόνο που πέρσι κάθισε η Κατερίνα Γκαγκάκη!!!

Την τελική δυάδα αποτέλεσαν η Νίνι και ο Σταύρος, ενώ Sakis, κούκλος με το κατάλευκο σακάκι του έκανε ότι μπορούσε για να παρατείνει την αγωνία για τον μεγάλο νικητή. Όταν με τα πολλά ο νικητής έγινε γνωστός ο Σταύρος έμεινε στήλη άλατος, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Αυτό βέβαια δεν ίσχυε για τον Νίκο Μουρατίδη, που σε κάθε περίσταση έχει κάτι να πει. Πόσο μάλλον τώρα που εκθρόνισε την Lady Gaga– κη. Έτρεξε λοιπόν στη σκηνή, σφιχταγκάλιασε τον σαστισμένο Σταύρο και βροντοφώναξε: «Εγώ που υποστηρίζω μόνο τις μειοψηφίες επιτέλους μπορώ να πανηγυρίσω!!!»

Μια πίκρα να την πούμε (;), ζήλια να την πούμε (;) φάνηκε στο πρόσωπο του Γ. Θοφάνους που τελικά η δική του επιλογή, η Νίνι έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε. Άλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού υπήρξε… «πολεμική» ατμόσφαιρα μεταξύ Θεοφάνους – Μουρατίδη, με τον έναν να πετάει στον άλλο τις γνωστές σποντίτσες και τα κρύα αστειάκια!!!

Φαίνεται όμως ότι η Sony πήρε, εμμέσως την εκδίκησή της από τον Έλληνα συνθέτη, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις ήταν τεταμένες. Αφορμή όπως θυμάστε ο αποκλεισμός της Ήβης από τον Θεοφάνους για χάρη της Νίνι, με τον… κριτή του talent show να βγάζει άκρως «συναισθηματικό» λόγο και να δηλώνει ότι είναι δημιουργός και αποφασίζει με την καρδιά του.

Η Sony όμως δεν συγκινήθηκε από όλο αυτό με αποτέλεσμα καυτές επιστολές να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ τους, με τη δισκογραφική να κατηγορεί τον συνθέτη για στήσιμο του παιχνιδιού.

Πάντως οι τηλεθεατές και την Παρασκευή το βράδυ έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης το X– Factor το οποίο τρέλανε στην κυριολεξία τα μηχανάκια της AGB. Στο σύνολο ο τελικός άγγιξε το 32,9% περίπου, ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε το 33,2%.

Τέλος λοιπόν για το X– Factor, τουλάχιστον για φέτος. Ας ελπίσουμε ότι ο Σταύρος δεν θα έχει την ανύπαρκτη καριέρα του περσινού νικητή Λούκας.

Δείτε την ανακοίνωση του νικητή από το Σάκη Ρουβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: