Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Εκπρόσωποι της Μαγνησίας στο Θεσσαλικό Σπίτι στην Αστόρια

Τα θέματα που αφορούν την διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στον Βόλο και στην Λάρισα, την προβολή της Ελλάδας και τις σχέσεις των αποδήμων με την γενέτειρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του νομάρχη Μαγνησίας Απόστολου Παπατόλια, του βουλευτή Μαγνησίας του ΛΑΟΣ Παύλου Μαρκάκη και της αντινομάρχου Εύη Αδαμάκη που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Θεσσαλικό Σπίτι στην Αστόρια
Στην συνάντηση που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Νομού Μαγνησίας <Αργοναύτες> και τον Σύλλογο Θεσσαλών <Ασκληπιός> παραβρέθηκαν η γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, πρέσβειρα Αγη Μπαλτά, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και άλλων ομογενειακών φορέων. 
 Ο Νομάρχης Μαγνησίας, Απόστολος Παπατόλιας, όπως επεσήμανε και κατά την διάρκεια της ομιλίας του ηγείται της πολυμελούς αντιπροσωπείας που έχει έρθει στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στην μεγάλη ταξιδιωτική έκθεση της εφημερίδας «Νιου Γιορκ Τάιμς», που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή και το Σάββατο στο <Τζάβιτς Σέντερ> στο Μανχάταν. 
Παράλληλα θα είναι και το τιμώμενο πρόσωπο στον 16ο ετήσιο χορό του συλλόγου Νομού Μαγνησίας «Αργοναύτες», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7:30 μ.μ., στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια (ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ).
<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Από αριστερά διακρίνονται οι: Δήμητρα Σαββελίδη, πρόεδρος των Αργοναυτών,Αγη Μπαλτά, γενική Πρόξενος Ελλάδας, Απόστολος Σκοτίδας γενικός γραμματέας Αργοναυτών, Θέμης Δαούλας, πρόεδρος Ασκληπιού, Απόστολος Παπατόλιας, νομάρχης Μαγνησίας, Παύλος Μαρκάκης, βουλευτής Μαγνησίας, Εύη Αδαμάκη, αντινομάρχης και Αλέκος Καρπέτης (ταμίας Αρογναυτών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: